[給INEOS的信] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2861]

854 回覆
1 Like 2 Dislike
呢球佢兩個咁禮讓仲有今季福成日畀人話回後唔突破仲點撞入人堆
牙友 你唔好癲la 。
Fun fact
嗰球福祖都有責任
唔否認係兩個配合問題

只係針對佢排福前過祖我覺得唔make sense
留返英超睇牙坦last dance
般狗whisky pass畀udogie篤到
Rashford要加速同udogie鬥快搶個波先控甩
然後本身garnacho喺vdv前面但係佢唔去控個波選擇走身後最後畀vdv搶先攞到個波
佢平時都有入替表現我真係唔介意正選,講咗好多次
問題係佢兩個正選嗰陣一擔擔,有祖仲要成日控甩波點幫呀⋯⋯
英超數據
rashford chances created 多啲
posession lost少啲
其實兩個都踢得麻麻,不過garnacho正選踢得差過後備,暫時最佳位置仲係impact sub
老實講,張紅牌打甩咗都唔知好事定壞事
🚨 Fulham manager Marco Silva remains an option for Manchester United if Erik ten Hag is sacked.[Duncan Castles]

📥 @Manchester_Utdfc
🚨👏 Andre Onana is voted Manchester United's Player of the Month for September with 47% of the vote.
死心啦坦哥字典冇留力呢個term
早幾個POST有巴打講得好岩
依家仲入狗竇吹水嘅都一定係真曼
仲成日分化係度狗咬狗真係好戇居
好老公但無女
入親嚟見到又嘈緊就默默咁出返去
嘈先係曼區特色
事實仲有幾隻朗狗仔撩交嗌,仲未計迷曹啲白卡
唔嘈點united
迷朗都仲理解到 迷曹真係弱能
唔united先係united
已經原諒咗啲撩交嗌嘅白卡了巴打有冇興趣跟
佢今晚有成功過到人先再講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞