[給INEOS的信] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2861]

512 回覆
0 Like 2 Dislike
個傻仔咁撚信西班牙狗隻,決賽先換龍
猛真係
唔怪得坦唔敢出,擺後備都會傷
第一季英超最多CLEAN SHEET (DDG手套),TRANSITION同陣地CHANCE CREATED TOP 3,點睇都係贏FORM
咁猛上場係俾人頂爆頭又無計既
🚨 The Manchester United squad spotted in training ahead of the FC Porto game:

Goalkeepers: Onana, Bayindir, Heaton, Mee.

Defenders: Dalot, Lindelöf, Malacia, Mazraoui, Martínez, De Ligt, Evans, Maguire.

Midfielders: J. Fletcher, Ugarte, Fernandes, Eriksen, Collyer, Mainoo, Casemiro.

Attackers: Antony, Højlund, Zirkzee, Amad, Garnacho, Rashford.

Fletcher 快救
左閘都應該升隻上黎
首選,但佢認為曼聯太商業化,拒絕左。
個盤有D怪,居然平手,唔通反低,但買一定買波圖平手。
你睇到有咩進步緊
忍撚夠佢,傷撚到踢一場休十幾場,不如提早掛靴
好老實 mm真心唔知定位係乜
大力位又唔啱 般十號位又唔啱 擺最前假9又啱
我都咁諗,開平手鬼到 波圖讓半一/一球我都唔覺得過分
梳狗又傷
中場人腳弱撚到
火龍球場都算地獄級,作客成績又差。冇理由買曼。
勝利正選十一人
其實班幻幻真係得,其實坦哥專心好似係Ajax 咁玩幻幻,咪廢鳩買烏狗、Mount 呢d廢人,訓練新子弟兄可能仲有得救

除咗J. 費查、amass ,哥利亞外,
中埸Fitzgerald、scalon 、Mather好fit 下
前鋒維尼同Biancheri 着晒火

另外Dan gore 同T 費查 今季復出都打返水準
仲有mount 狗
原來上場歐霸俾波杜反cup睇黎佢哋後防同我地一樣都間唔時爆爆地炸
佢available先係新聞
Hojlund正選ok?
差唔多國際賽期
復出再收咧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞