[給INEOS的信] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2861]

512 回覆
0 Like 2 Dislike
Twitter都有啲戰術分析嘅account 咁講
每一個領隊想轉型嘅時候,都會遇到瓶頸,呢個問題唔係得EtH 面對,前幾任都被球迷鬧唔知踢緊咩

不過大家都覺得問題好簡單,有一個制,只要一撳就解決晒

當有人提出其他可能性,唔一齊屌領隊,嗰個人就會被人屌返轉頭🤷🏿‍♂️
買完返黎都用唔掂,仲比錢佢繼續fing
仲要fing完都未必有成績
成隊有球商嘅真心唔多
大力(身體追唔上)
OO (有少少同化feel)
馬沙
Amad
碌梳(佢出到場嘅話)
猛(都係出到場嘅話)

其他好多都無乜球商
都認同更衣室仲係團結
又未至於完全冇進步過嘅 但目前套form成唔到形 場面肉酸好難捱
話要炒坦保戰績你又話人短視
問你唔郁坦克可以做咩你又話我諷刺你
淨係好撚壟統咁講話曼聯好多問題要畀時間ineos
其實你先係立於不敗之地嗰個
sor
我好少上來
最近心情好返少少,諗住上來睇下個風向係咩
結果忍唔到手

之後唔覆㗎喇,多謝提點
公道講 呢2場真係好輸運
尤其對白記zz嗰球
成績肉酸姐
場面已經算好睇左
就算打442 都唔知邊個掂
呢隊波根本無一個天生射手, 唔係衝衝子就扮冷靜
2種都好撚極端
揀人覆ok
有班擺明撩交嗌,你越理性覆佢佢就越開心
係好左,上季有段時間場場比人射成廿幾三十球
對白對水晶宮場面係好睇咗嘅
整體都無上季比人場場射廿幾三十腳
但對熱主場真係比人撳屌 兜口兜面都交失波就真係肉酸
其實好多隊成績不似預期都係炒教練架啦
曼聯都係咁,只係每任教練俾既時間長好多
周埋季季目標都唔清晰
上年無前4歐聯分組out, 但有雞肋杯又接受
其實想隊波好又點會想坦狗死,好想入返果個loop咩
除非佢好似牙朗同水狗咁自爆姐
固執 臨場決定慢 睇人眼光差
依三樣嘢我真係唔同意有進步過

紅咗個 換casemiro出嚟玩10人迫搶
真係再一次突顯佢固執加決定慢同差 依兩個好撚大嘅缺點
以前木狗梅毒揸旗亂鳩買佳寶肉淘寶鑊我就話換廚冇用姐
Ineos而家執好個structure咪有本錢換個啱嘅領隊囉
人地皇緊佩狗有晒大方針見solari lopetigui唔對路,就搵返zz on76換到啱為止,唔會有人話畀啲時間佢地
對坦失望係因為不論in possession定out of possession都冇一個穩定既improvements show到出黎
對水晶宮 以為係想踢possession based既
oh 點知一對返熱狗又變返飛碟
連短馬都係咁放長你唔會諗住同我講唔係教練order掛?
今年買左咁多人,曼聯個目標點都係前4/歐霸冠,拎返歐聯資格先
做唔到就唔該88
對熱果場般狗張紅牌其實好傷,直接將場波打入死局
紅之前已經企返穩,ZZ有球big chance miss
我已經分唔清自己係迷坦定反坦了
換領隊有Omar,dan同wilcox幫手搵人,值得試
班友成日會突然間一場斷崖式集體斷線
D短傳唔到位
波又唔控定求奇彈走個波就算
其實佢繼續出般福已經同自爆無分別
爭在高層忍到幾耐
所以開季果陣一直都講緊,呢季坦點都要交到成績或者表現出黎
唔得就下季雲佬上,咁樣隊波先似返現代足球管理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞