[給INEOS的信] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2861]

512 回覆
0 Like 2 Dislike
運氣多過教練水平啦
坦上季好彩, 差幾mm 就輸俾高雲地利
蘇歐霸射12碼好彩D對面炒一球已經贏咗
仲要幾場都有黃金機會入波 係把握唔到
入到一半可能而家大家打哂飛機
Sob末期係完全睇唔到有咩方法入波
其實啲藥都換咗好多
自己續人約
唔想用就唔好續喇
討論曼聯,但唔講坦,你仲識唔識討論

所有問題都係要射返去坦

買人,坦;戰術,又係坦
喂,新structure 喇,今季啲買人淨係計否決權都多幾個啦,仲講「買人砌隊俾坦sir」?

Ashworth 係買都係買人砌隊曼聯,多過砌隊波俾一個coach 啩?

對白禮頓如果ZZ 冇做中堅賓
對水晶客如果上半場領先住踢
呢度多5分, 而家已經排緊前6
同埋大家對坦已經寬容左好多la, 佢上年個成績放去v92 果陣一樣炒

大家知要睇process
問題依家針對緊無process 或者個process 追唔到個世界

即係你話你強積金有錢賺, 但連通漲都跑輸, 有乜用
其實日日互屌都唔知做咩
般奴打甩左紅牌
坦蛇一定會死出返佢
淨返呢兩場波都會係佢最後探戈
最後都係超大機會炒
日日屌反唔反搞到個狗竇toxic到
咪睇埋呢兩場結果係點

利申唔係望輸波炒人,單純根據往績估計
蘇B一樣教到隊波中場都過唔到
平咩反
繼續買人砌曼聯嘅時候戰績一路閪落去做咩好呀
球員coaching staff都換撚晒,戰績排名一路跌
Ineos可以做啲咩呀
仲記得對low block啲便秘足球
企定定唔走位互傳跟住等福木般普神來之筆
Mainoo傳個球ZZ如果入已經唔同世界
講到班坦狗仔就唔toxic好正義咁喎
之前鬧一鬧個飛碟足球唔係好得喎 比人屌到呢
其實仲邊有人覺得換領隊就解決晒所有問題
只係喺所有問題中
換領隊係最易做到而且最快止血嘅方法

坦嘅優點缺點經過兩年多少少好多人都知
隊波踢成咁更衣室都仲同佢賣命依樣好撚勁
問題係啲缺點冇撚進步過
固執 臨場決定慢 睇人眼光差

佢已經唔係少帥 接受領隊有依啲缺點咪唔好換囉
唔可以話你錯既淨係星期六日留意隊波既緊係贏就讚,輸就屌架啦 好似費sir有段時間場場閪波贏1:0咁

不過有時留意多啲,睇深啲,又會發現到第二樣問題
點解可以處理得咁求奇

你咁講係覺得有「諷刺」意味?
定係真心覺得我答到你?

不如學下講自己想點啦,講自己咩觀點,為自己意見負責任,好過淨係識批評人哋啲point 又唔講自己支持啲咩、一日到黑「反問」🤷🏿‍♂️

不過都啱嘅,一路唔講自己咩立場、咩意見,不斷去屌鳩人哋啲意見先可以一直立於不敗之地

師兄幾識玩
坦應該戰術係複雜
曼聯班友個個單核CPU根本load唔到點踢
每一個教練第一季踢得好似係因為每一任都會俾一個適應期隊波 唔adapt一套終極複雜嘅戰術係第一季套踢法到 所以on92 摩佬 So9一開始教蜜月期都好撚順 因為戰術係相對簡單
之後開始戰術上要求多咗複雜咗每個球員負責嘅工作多咗就開始亂同多出錯繼而影響成績
個個教練都係咁 所以我唔認為炒坦係有用
而家只可以望不斷繼續換球員之下直到一班完全load到坦戰術為止 再推倒重來係無意思 又再去返踢簡單波曼聯永遠唔會再跟得上呢個球壇
明明簡單嘅戰術又發揮到啲球員嘅長處
又可以有好啲嘅成績
點解都仲係要成日追求啲複雜嘅戰術?
或者點解唔可以係簡單嘅戰術上慢慢Build Up
一定要成套戰術換晒之後話啲球員跟唔出?

好喇咁我當你因為新戰術要買啲執行到新戰術嘅人
個個貴一貴買完返黎但係又用唔到 呢啲又入邊個數?
如果仲係格狗木狗揸旗, 換領隊真係冇用, 歷史已經試過好多次, 因為佢地唔撚識波, 揀番黎嘅教練都係唔同style 要成隊波砍掉重練

而家轉咗識波嘅高層揸旗, 我信佢地會搵到一個解決到而家問題嘅教練, 所以先想炒坦換人
Ineos啱啱先夾咗3個月左右
換咗藥都要比時間啦
因為曼區只有兩種意見
咩都關坦克事 VS 咩都唔關坦克事
中立少少既意見會比歸納入迷坦
見你咁認真覆個完全封鎖
就想提提你勿認真
狀態咁差既般奴都要死出, 呢個又係ineos 問題咩
靠佢入波真係食屎啦
如果要夾佢只可以打442
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞