[給INEOS的信] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2861]

499 回覆
0 Like 2 Dislike
daddy使撚平反咩
記得上季好似軌傷得勁過我地
會唔會係客氣說話咋
佢套戰術係曼聯仲未踢得晒出黎
個完全體係點 d波點樣彈彈波 大家都係ff多
d教練讚乜鳩?佢未都比到野你睇
呢樣野好撚一致
戰術淨係講搵個kol 都top la
領隊係訓練班友變top, 唔係靠planning only
daddy
笑咗
其實睇返報導
Benni 同麥卡倫讚坦嘅訪問,兩個都係專訪來,而且Benni 更加係走咗幾個月先做呢個訪問
反而駁我嗰個話哥迪奧拿讚Thomas Frank(甚至最近讚Eddie Howe),都係game-on-game 嘅讚,不過是但啦,坦狗必須死,佢一定係地底泥,冇任何正面嘅嘢係事實
都真
喺波波池啲comment 隨手搵個球迷都係戰術大C
呢到都好多戰術大師、轉會大神指點江山
去到第三季 戰術大師冇因人制宜去制定陣容 連一套行之有效嘅都冇 咁佢啲戰術思維係咪只限於紙上談兵?
我又真係唔明啲回覆係咩事
我第一個引述Benni 讚坦嘅原文
本身就係話啲coach 讚坦但球迷睇唔到
而家個個走來質問我「坦啲戰術點撚樣勁呀?」
喂,唔係我讚呀,不如你email 問Benni 同麥卡倫啦

踢得英超點都要每季調整,如果我真係要講
第一季Bait-and-Run 咪行之有效囉,贏巴塞都係行呢套,唔係點樣攞第三同失球最少啊?🤷🏿‍♂️
第二季咪講咗傷病、Laurie Whitwell 篇文咪話後衛自行決定縮得太後,呢啲全部有原因有報導,不過網絡世界係要將坦打成地底泥,咁樣討論落去只會係「換領隊就解決問題」,但實際上唔係得領隊一個有問題吖嘛
理想型教練 佢可能覺得自己套戰術係最勁 只係你班友踼唔出 但係大半隊都係佢買
個情況等於熟讀孫子兵法, 唔等於孫子帶兵咁勁
輸咗波係咁,又唔係第一次,連和兩場再輸得咁柒,好多球迷淨係要贏波同踢得好睇,點會理你咩戰術,場裡場外嘅野你贏到波理閪你,贏唔到波最終責任一定係領隊
你咪繼續屈鳩我盲反坦克囉
要under佢既coach讚先計
第三季已經成條防線買晒啲契弟兵畀佢,又係唔聽話自行決定後有後縮前有前谷?
Build up 3-1-6斷開條中場畀人反擊又係球員自己決定?
In-game 換人換到畀人壓住打又唔關佢事?
咁有咩係關坦sir事
對利 熱 都要焗得上咁前 繼續前後分開踢 我就真係睇唔透個戰術了
冇可能
fake news
坦點可能會負責任?佢一定係曲線屌球員廢、自己冇問題

🤷🏿‍♂️
上年Solve咗成季了今年繼續teach transition ball
到底我幾時講過「唔關佢事」
或者睇返最後一句

「唔係得領隊一個有問題」

🤷🏿‍♂️
到底我幾時話你「盲反」

唔同意我唔緊要,唔好屈我
我都唔知,明明開季一路踢緊傳控逼搶,你話佢臨場調動廢就冇得反駁事實有形勢但一換人就即刻出事,就算對猁嗰場輸緊都有隊形,但今場完全唔知攪乜,幫佢唔落,而家佢唯一機會就係贏波
唔同意我唔緊要,唔好屈我

還返俾你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞