[給INEOS的信] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2861]

510 回覆
0 Like 2 Dislike
我比較認同既係上季我地既進攻模式並唔係阿坦熟識既進攻模式,所以由中鋒做支點發動攻勢派俾兩邊,變成直接後場大腳飛碟足球。

但係ZZ黎左之後坦克應該可以踢番佢心目中既進攻模式(中鋒key pass完再搵空位入禁區埋門),所以你見我地場面上會好左啲啲,大嘥鬼我諗真係無人可以控制到,入到finally third最後入唔入到波真係睇把握力。

至於打強隊點解會輸到仆街? 因為我地套陣容未熟到入血,一出現狀況外嘅問題就會企左係度反應唔到, 川迪同vdv個球正正反映到依點。

我諗坦依加最大問題係當佢心目中既戰術執行唔到嘅時候,可以點微調 instead of 佢成個陣都係廢既

大家咁話啦
無論立場係點
依排外媒啲文章係真係似坦蛇嗰頭近
一堆更衣室文章再加一堆話管理層支持嘅報導
個勢睇落去係過唔到聖誕

結果睇呢班人一係豪門棄子
一係中上型班底 其實前7咪差唔多
只係我曼可以用咗兩倍,價錢買呢一堆人

坦帶曼聯踢咗 123場
廢般 116 94%出場
福狗 108 88%出場
大碌 101 82%出場
第三季”Process” 一路仲用緊前朝人
全隊上下都有問題
然後全隊球員正選後備由蘭狗死後計換咗冇8成都7成
Coaching staff換完一批又一批
連上面director ceo 老細都換埋
最後都唔work應該點做好呢
Fa cup前夕份份外媒都係傳坦蛇嗰頭近架啦

不過今次真係有啲似炒sob前夕嗰段
一個領隊得戰術勁嘅麻煩轉去做戰術分析師
但大碌算係喺坦體系重生 愈踢愈好

上季佢係最穩定一個
贏到fa cup先留
睇吓贏唔贏到porto av囉
咁我覺得sob 前夕絕望好多
佢真係反唔落
究竟係班大帝垃圾, 定係坦唔識教 原來已經21個人, 減d 龍門同未來料, 都起碼有10幾個

全部都係高層塞畀佢,想買嘅fdj同kane都買唔到
如果你要我俾時間
我會俾時間INEOS
多過俾時間坦,佢走定留我反而唔係咁關心
大家好鐘意跟波事春秋口徑,坦就係問題,但有認真睇報導、數據嘅人,都會知道曼聯嘅問題除咗球員、recruitment、戰術,仲有dressing room、內部文化

INEOS 來咗幾耐?要改變一個機構嘅文化,返返去當年一路被媒體針對、一路 "us against the world" (曼聯99紀錄片)仲有好大一段路

我只係覺得大家一直將坦打成問題焦點,到頭來換咗人,其實仲係有一段時間要捱
依家唔絕望咩 成隊無一個識入波
買埋成堆中庸球員
主場比猁比熱炒
冇用架,贏唔到波幾有戰術理念都冇人會認同,贏到波就算柒住贏就會收聲,最多留句踢得咁柒都贏睇你好運到幾時…
505聯今次又會點譯
比數上係絕望
場面上無sob 末期咁絕
認同 班人好短視 覺得換咗教練一天光哂
其實只係換湯唔換藥
坦有盃先la
蘇哥踢決賽攻又唔得防反又唔得要博12碼
蘇三俾猁鏝炒, 係見到成隊放棄哂
今季輸猁熱落後2, 3球都仲見到球員想搏想入波, 睇得出更衣室未散(哂)
最好笑就係浩南狗呢啲柒頭話翻人短視
支持畀時間ineos呀
咁球隊戰績一路差落去,聯賽同歐霸都排緊十幾嘅時候
Ineos應該點做呢,照舊開窗買人砌隊畀坦sir?
識波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞