[給INEOS的信] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2861]

512 回覆
0 Like 2 Dislike
vdb 正選
感覺又係班友頭十分鐘唔集中先輸1球,跟住想追和又把握力差,之後下半場再亂鳩咁換人谷唔起輸多粒
似人哋等我我哋上半場就走樣多d
mm傷咗點會唔出
條能樣踢成點
我覺得隊中冇一個人可以好似堅尼簡大帝既定海神針係隊中,隊波開始柒就即刻屌醒班仆街精神啲,短馬第一季話睇到有呢個影子,但而家就冇左。般狗果隻屌係燥狂,屌人接唔到波而唔係屌人精神啲果款
踢得幾好
所以我地無咩主攻本錢,頭十分鐘穩守睇情況再反撲係最理想

你都知我地一快打快 9成機會左右閘會失位,一係輸遠柱,一係輸cut back 因為我地跟本唔夠人防守
我地唔打快應該唔多機會走樣既,老實講唔通你打穩啲唔通人地就唔當你想傳控咩,一開波就想控制比賽,你估真係哥狗嘅巴塞咩?
坦唔會打返穩守掛,咁硬頸

Dalot同馬莎調位好似好d, dalot打左係咁失位,仲要夾福狗,攻時收入去防中又唔見得好好效果
條友話般狗踢到鍠狗添
好似話傷多8星期
都有得解釋既 馬莎組織勁過Dalot好多所以我地右路多數用Amad/Garnacho同佢配合玩小組短傳落底

由於我地福哥聰明到唔識組織,所以基本上都係Dalot移入中路做組織,Rashford就拉邊等機會入攝/突破,雖然佢兩樣野都未成功過

不過講開又講安東尼都值得俾個機會佢再試下,佢同馬莎夾開應該會有野睇到, Garnacho就可以踢番左路威脅大好多
薩克達好撚廢
vdb
VDB
vdb入波offside v走 陰公
坦唔會打返穩守掛,咁硬頸

Dalot同馬莎調位好似好d, dalot打左係咁失位,仲要夾福狗,攻時收入去防中又唔見得好好效果
都有得解釋既 馬莎組織勁過Dalot好多所以我地右路多數用Amad/Garnacho同佢配合玩小組短傳落底

由於我地福哥聰明到唔識組織,所以基本上都係Dalot移入中路做組織,Rashford就拉邊等機會入攝/突破,雖然佢兩樣野都未成功過

不過講開又講安東尼都值得俾個機會佢再試下,佢同馬莎夾開應該會有野睇到, Garnacho就可以踢番左路威脅大好多

VDB正式超越狂燥果條能樣
vdb又入波
Goal
vdb終於入到
VDB
有add on收未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞