[給INEOS的信] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2861]

513 回覆
0 Like 2 Dislike
個個教到最尾都係痴撚咗
咁就要問熱刺嗰場到底發生咩事
冇理由一個禮拜爭咁遠
冇比較冇傷害
但真係好難唔比較
上季都用過sancho打呢個位啦,試下乜都好啦
個場哥利亞入場踢8號, mainoo 拉後踢6 (所以先俾對面逼甩失到3:0)
同埋猁狗領先3球之後縮後踢, 根本冇參考價值
對川迪個場已經垃圾, 差幾日之嘛
對白禮頓個場好似換走咗bruno 之後收皮
相比換走佢, 比較想睇踢佢落後備抖下先
摩連奴曾於英超,西甲,意甲,葡超等多國聯賽執教,其中包括如波圖、車路士、國際米蘭、皇家馬德里、曼聯等豪門球會,更獲得了8次聯賽冠軍、2次歐洲聯賽冠軍盃冠軍、1次歐洲足協盃冠軍、1次歐霸盃冠軍、1次歐會盃冠軍以及8次國內盃賽冠軍,使他成爲史上首位獲得歐洲三大盃賽(歐聯、歐霸盃、歐協聯)冠軍的主帥及唯一一位集齊所有歐洲盃賽(包括當年以巴塞隆拿助教身份勝出歐洲盃賽冠軍盃)冠軍獎牌的教練。其中於2010年,他更率領國際米蘭奪得意甲史上首個三冠王,在國際足協金球獎評選中獲得了2010年度最佳主帥。

坦個8個盃

荷蘭 阿積士
荷蘭甲組足球聯賽冠軍:2018–19、2020–21、2021–22
荷蘭盃冠軍:2018–19、2020–21
告魯夫盾冠軍:2019
英格蘭 曼聯
英格蘭聯賽盃冠軍:2022–23
英格蘭足總盃冠軍:2023–24

【Now Sports】今季離開曼聯的前助教賓尼麥卡菲,竟指領隊坦夏缺乏熱情和激情。
曼聯今季6場英超比賽得2勝,目前排在聯賽榜第13位,成績未如人意,坦夏也壓力愈大。因為這名紅魔領隊今季更換教練團隊,賓尼麥卡菲(Benni McCarthy)也已經脫「魔」,而離開了的他,竟在對方帥位不穩的時候,說出了不太有利坦夏的話。

「在現代足球中,我相信球員希望看到他們的教練更有激情,」這名退役的南非前鋒告訴葡萄牙媒體ZeroZero:「他們需要感覺到教練與他們同在,願意與他們並肩作戰。從戰術上來說,我覺得坦夏絕對優秀,但他缺乏了一點那種熱情和激情。這就是他和我的不同之處。」

曼聯周四將在歐霸盃造訪波圖,希望可以改善近期劣績。麥卡菲補充:「如果所有曼聯球員都好像般奴費蘭迪斯或達洛治那樣態度認真,我認為取得好成績會容易得多,但有些球員沒有充份發揮自己的能力,限制了曼聯的進步,數據也向我們表明,有些球員的表現處於巔峰狀態,而另一些球員的表現則稍差一些。。」
要跑狗 要反搶 Fred哥先係最佳人選 人釘人man mark幾勁 去到90分鐘仲有氣就算要抽卡 平均SR機率一定高過依家個班
梳狗又傷?
死黑鬼咁25
好過烏狗,Fred有時仲入到波
有個方法可能行得通,理想狀態下用大力神頂Bruno個位,但係唔能夠用Mainoo, 用Mount踢中場中搭Ugarte 大力同Mount就睇情況換位。
呢隻真係狗 踢到歐國杯決賽又踢唔撚到曼聯
仲要之前出文叫我地唔撚好質疑你
仆街 曼聯誇季差唔多連續30場無正規左閘
咪就係多得隻shaw狗
到宜家都仲係有人話輸Nana
就睇下場仲出唔出福般,再輸埋呢2場點都feel到魷魚味
而家都聞到
係睇佢救唔救到自己
應該對波圖點都會bench是旦一個,對維拉就難講了,佢地條防線推咁高,睇死阿坦肯定又想快打快
如果仲出嗰兩條友,即係佢可以容忍同接受到佢哋兩個平時嘅失誤,咁真係希望呢兩場輸埋佢
上季主場食過返尋味
其實維拉同熱都係一樣 只要頂到下半場佢地自然就會洩氣走樣
當然,前提係要頂到上半場,唔好又自爆
摩連奴行得太前
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞