[給INEOS的信] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2861]

510 回覆
0 Like 2 Dislike
所以我好僧般奴
垃圾
個陣班人腳冇啲迷耶講到咁廢
請到摩daddy安76呢啲識玩老人院又有名氣嘅買多幾件大牌球星返嚟仲可以谷多最後一水
以尋晚黎睇
Psg = 廢物 。
人哋背後有成個團隊backup戰術大方向
基本上係插個有少少魅力同揍得掂班大牌就夠
杜曹柒撚到離開多仔之後都無佳作 係車仔都露哂底拜都仲信佢攞來賤
Daddy後期同Sob時代戰術體系其實就係麥緊拿度比馬福梳塞埋係左邊打個套。可能咁樣班大爺踢得心情靚會冇乜事呢,不過加埋成班冗員教練球探軍醫梅毒,結果頂盡都係爭前4。
係咩,可能我記錯,但記得有報導過係有揾過哥狗
柒極都拎到個歐聯
你見呢兩季d買人都一大半對辦
烏雞同安拉拔一樣,需要時間去調整踢英超既強度
安東尼就唔覺係外界講到咁worst, 做返隻正常駁腳翼都可以生存下,只係而家球隊戰術無空間/成績俾佢打穩陣波,但其實有時候都要有平庸既隊友控制下節奏
印象中搵過兩次
第一次季中約食飯費蛇叫哥狗要搵工嘅話同佢講 哥狗聽唔明費蛇啲蘇格蘭英文跟住冇咗件事
第二次搵就係哥狗話已經應承咗拜狗
???
安東尼係身價不符,但呢樣係梅狗搞出黎
根本唔係個個教練都岩教d top tier豪門
相反教次一級既大會,無咁多壓力,可以俾佢用人上多d 時間/空間,會帶返到成績
不過網上d人成日一屌就屌佢之前教邊個球會失敗,將來一定唔會再成功
呢個論點好on9
帶psg入歐聯final,帶埋軌攞歐聯都叫無佳作
係教拜柒到甩轆姐
psg入決賽,車狗捧歐聯都叫冇佳作
歐聯唔係聯賽盃足總盃喎
好撚嬲啊,屌你老母
焗上去其實無問題
都係對攻姐
但係3年黎
進攻越打越差 零配合
熱 budget少咁多 又讓埋son
玩兩年前面配合度已經高
真 7-8m咁上下就符合身價
雲佬黎到其實幫助好似無咩,唔敢出咁多聲定坦權力太大
覺得佢嚟都係振住個軍心,戰術層面作用應該唔大
控制節奏根本好撚緊要
上年講俾人屌到仆街
明明前一年個個都話要買一隻e14中場識cool波運波
根本坦克用嘅錢好多都用錯咗唔同地方
一隻識回防既翼其實都好好用
進攻就做下駁腳
但而家隊波真係無機會俾佢上,本身班人都夾好,個中場配置又係未confirm 正選
好撚亂
飛碟足球唔係問題 但無人放長波on9呢
想踢返地面進攻又發現無人hold波造波
每想踢任何一種戰術都發現唔夠人用 CLS
會回防 進攻駁吓腳就得
依兩個條件中下遊大把
7-8m都合理
第一季幾好,hold波仲好似英超頭幾名最好既翼之一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞