[給INEOS的信] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2861]

510 回覆
0 Like 2 Dislike
真係覺得要買中個核心
好似轟買中火腿咁
一早要買
個中間吉左
打條毛咩

後面汁好左
中間吉晒
場場比人強姦

前朝留落黎既問題,真係好多
般奴啲波太缺乏創造力,啲護波、轉身勁大路,啲人下下一拍埋去就篤甩,佢仲要訓係度典,之後有啲on9隊友又會分哂心去關心佢,搞到果下甩波勁危險
有咩問題
今季INEOS 第一季亡羊補牢算係咁
嚟緊冬窗睇下會唔會有動作買人替般福
即係坦克格公主
我覺得拎走般福,今季可能冇前六但會有野睇

唔拎走呢兩件就學學神個水晶宮咁踢算啦,大腳傳俾zaha鳩扭鳩射,有就有冇就冇,佢兩個一個鳩傳一個鳩踢,踢左咁多年係得呢一招
刪左坦黨佢未好過
今次比返啲support 佢
不再迷敏?
其實今季好大起大落,之前水晶官個場仲講緊big 腸有起色
所以由頭到尾,冇人明白嘅係點解咁多領隊都一定死出佢兩個
早兩年m5 身為隊長一樣無面俾,呢兩條友可以到今時今日都場場正選,坦狗根本係自己攞嚟衰
核心就係般狗個位
唔削佢權點買都死
我覺得呢兩條友內部有特權

我寧願俾自轉試吓打cam 都唔想用般,甚至出下青年軍都好
都唔好講出唔出佢
出完踢得差連換都唔敢個下癲
特別係般狗
TRAVELLING SQUAD

Goalkeepers: Bayindir, Heaton, Onana.

Defenders: Dalot, De Ligt, Evans, Lindelof, Maguire, Martinez, Mazraoui.

Midfielders: Casemiro, Collyer, Eriksen, Fernandes, Gore, Mainoo, Ugarte.

Forwards: Amad, Antony, Garnacho, Hojlund, Rashford, Zirkzee.
認真講,睇錯娜娜。對上十年要不是ddg
淨係川迪個場條友俾人近柱射穿
所以由頭到尾,冇人明白嘅係點解咁多領隊都一定死出佢兩個
早兩年m5 身為隊長一樣無面俾,呢兩條友可以到今時今日都場場正選,坦狗根本係自己攞嚟衰
我覺得呢兩條友內部有特權

我寧願俾自轉試吓打cam 都唔想用般,甚至出下青年軍都好

曼區真係咩千奇百趣嘅觀點都有

G Z A
E
C U
M M M D
O

因為真係有起色
Gore
冬窗難啲

炒教練無問題
最緊要班管理層要咩踢法,咩球員,咩教練
而家有足球總監同技術總監,成個大方向佢地有份搞
好過以前主教練一個做哂
佢明買明賣
護波轉身咁多年都無進步過
成績差掩蓋左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞