[給INEOS的信] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2861]

512 回覆
0 Like 2 Dislike
人哋拜搵kompany依家教得算係咁
車狗敢搵李城maresca
俾著曼真係唔敢搵依啲未證明自己嘅領隊
其實下任領隊咩身份 係咪明叔都唔重要 最緊要係有能力
以前班管理層,用咁多年證明佢地係無料
但而家呢批,都係好似其他球會咁用球圈經驗/數據分析/新教練習慣踢法,去搵人返黎
蘇b 同耶子咪搵過囉
So蛇咪係
蘇本身搵佢暫代姐
唔係名宿連暫代都冇佢份啦
耶子就係費sir講到明要佢接
唔會想喺助教團升上嚟教 咁多費力克咩
蘇蛇個case又有啲唔同
本身係暫代領隊 唔係長教點知贏左PSG
Ineos係足球界其實都係得法甲尼斯經驗
搞嫚規模大咁多,而家都係投石問路
但椰子其實唔係費蛇首選
講識唔識波嘥氣,等於冇做過足球員就唔應該評論足球一樣,費sir以前一樣比人屌同當時意甲比冇戰術,哥狗未喺鏝城攞三冠嗰時一樣有人屌佢靠美欺同臨場調動差,我覺得係睇佢啲意見有冇見地,就算錯都起碼講得出自己想法,唔係擺底一句話冇戰術,飛碟足球就算
雲佬領隊level黎做助教姐
第7定8選擇
我知唔係首選
好似去到第六第七選擇嚟
不過都係費蛇推薦先有得教曼
都唔知係咪害咗佢
教愛字頭教得好哋哋
唔覺 無人好似坦咁夠gut雪班大牌
雲佬最多打吓士氣波 唔信佢現階段係戰術上有特別之處同作為 但坦事實係Ajax build咗一個體系出來
Dan Ashworth
Omar Berrada
呢兩個都有英超經驗
其實我支持搵麥堅拿教
熟曼聯又熟英超
我記得嗰時係想揾哥狗,不過拒絕咗
費力克都係領隊level先去跟路維 雖然係低組別時期嘅賀芬咸
首先揾麥堅拿教,你覺得而家曼聯班人會唔會聽佢講先
Wrong guy at the wrong time.
費isr退休之後最安全做法係搵個大牌教練接任去穩定軍心。
暫時ineos既操作都合理,希望真係幫到嫚上返軌道先
已經應承咗拜狗
炒炒炒
炒左就掂啦
以前嗰班就話姐 宜家嗰班紀律唔好既都清哂咁濟啦
同埋當高層係back個領隊既時候 球員唔聽話等俾人清洗啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞