[給INEOS的信] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2861]

697 回覆
0 Like 2 Dislike
一黎到俾人擺落去踢左閘 之後又一路得好少時間踢到正選防中位 到季尾多啲時間上陣先越踢越好根本係冇時間適應
抄黎有屁用...
又唔係圍住對家踢
寧願10m拔+40m左閘了
英超4隊歐聯全勝不失球
今晚又到我哋拖低歐戰分數
無得咁講嘅以前啲大牌個個嚟曼就係過咗高峰嚟養老咬最後一水
ZZ 以為係前鋒 做佢唔識射波
Ugarte 睇左幾場d vision好差 防守唔係好好
Delete 同rb 幾好
Yoro 買返黎就大傷 好慘 希望之後唔會玻璃腳
買zz 本身應該都係造比柒福同般廢二傳入zip用
呢場輸硬
以家睇 安拉拔好過ugarte
啲防中全部都廢
可能遲下坦狗比人炒左yoro出得返 下個領隊真係會推短馬上防中位
Erik ten Hag on the team's confidence: "I have seen so many games on Sunday where we are completely confident. City in the FA Cup and Community Shield, you see the team have such a great belief in the plan and in each other."

Erik ten Hag: "We create a lot of chances, the third highest xG in the Premier League. We have to improve the final third and in the box game, be more killers there. Our strikers are capable of doing this." #mufc
坦用人方面唔覺得有發揮到球員全部
上季明明對利落後 會搵般/ 大力最後拎波 搵中堅入去打多個高佬前 再斬燒味 都好有威脅
以家想贏果時換完人 仲衰過未換
又loop返短馬防中
你地真係有鋪癮
唔好誤會 我無話想短馬踢防中
係我預測如果今季有下個領隊會咁做
前場冇一個單刀我覺得係穩陣 以前卡叔 木都有 以家2 個前 + d翼
如果講最穩定嘅前鋒我諗應該係海倫
會唔會係因為換左助教,無人俾建議佢就hang機
弱隊出鋼龍
平心而論今季做出黎果啲波係好左
但仆街 你無個識射波有撚用
中場都係得攻無守
後防入左delete完全無感覺好左或者差左
最大問題都係左閘
代幾場都算 誇季代左成30場都無常規左閘就食屎啦
唔止以前
宜加都係
Shaw同馬拉仔輪流鳩搞
唔係輪流
馬拉都算 從來冇比過復出希望我地
Shaw 每次就復出就又傷多8星期
屌你老母又踢到歐國杯既?
踢完又贏唔撚到 返到黎又繼續傷
叫親 Shaw 都係鳩 up 佬 屌
講起呢個又要屌一屌個board業餘
錯判馬拉復出時間冇續借列古龍
🚬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞