[給INEOS的信] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2861]

513 回覆
0 Like 2 Dislike
真係唔洗咁認真,通常屌完就算,至於風向呢樣咪就係贏波會匿埋,輸波肯定即刻出嚟屌或未踢前覺得輸緊就會出定嚟屌住先
上半場講嚟講去都係得一球zz big chance miss
人哋單刀半單刀加埋都兩三個 bj一球中柱
咪用一個big chance miss嚟遮住上半場打得差依個事實
通常輸波和波果晚同第二朝既唔好入嫚區,討論就會正常好多
咁上季傷兵問題咁嚴重的確係好大影響既

今年再柒好難再俾第4年佢玩
而家講緊紅之前果段企穩,無話上半場打得唔差喎
依樣咪就係臨場決定差嘅問題
上季好多時球迷都睇到某一個球員體力下跌 / 甩漏多要換
坦都可以過廿分鐘先換
好多時喺依廿分鐘入面輸鳩埋
除非隊波有咩突破性表現,唔係下季都係雲佬上
自爆既意思係好似耶子話已經唔知點贏果種放棄mode
如果係季尾先炒既話就唔洗雲佬頂上直接搵其他candidate啦
唔想雲佬個coaching career咁快有污點
條友真係好撚固執
呢樣野由第一季開始屌
其實大家都唔想坦死,睇佢造化啦
如果完季無前4又係拎埋d雞肋杯,就唔該換教練
本身般狗張紅牌算係一個幾好嘅調整空間
繼續覺得 “好多人” 認為換領隊係唯一解決方法你又何嘗唔係屈緊人
傷兵多都唔應該有咁嘅場面,踢到以為人地隊波係全盛巴塞
咁上季軌排第幾
如果candidate係修狗杜狗
咁就真係雲佬算
簡單發揮得好只可以短期 而家玩大數據
你踢多一段時間唔變
當對手收集哂你數據你就玩撚完
你見曼聯經常俾同一套路攻破就係咁解
哥狗個套咁屈就係佢 只需要每次微調對手已經適應唔到
一路都話係撐坦唔係迷坦,撐佢教埋今季睇下有冇成績先炒唔炒,贏輸都照撐嗰啲先係迷坦,如果有人覺得贊下佢邊方面改善咗或做得好就變咗迷坦你係改變唔到佢地諗法,最多唔回覆就算
條友每個comment都打緊稻草人
撐坦又唔夠膽明撐垃圾到
咁樣落去唔會比第四年佢玩啦
對面迫搶強度一上少咗時間思考咪多失誤囉
教到呢季都仲係要拎波先黎諗嘅套form都有問題啦
一大碌內收兩個中場壓到上前場兩翼擺同一邊overload
啲位換黎換去都未運轉到發生咩事已經畀人迫甩咗
咁邊個教練控制到球員對腳
屌 7能左 唔好推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞