[給INEOS的信] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2861]

512 回覆
0 Like 2 Dislike
所有每次大力滿血曼聯咪踢得好
中場就係無一個好似大力咁可以控制節奏又穩定 做到分波嘅人 OO最多都係一個前插 走位做channel嘅球員 而且現階段咁細唔要求得咁多
唔係好想再揾明叔再教,一陣又變sob,揾艾歷尼好過
頭十幾分鐘好撚差
但紅牌前其實46波 都可以玩下
不過紅牌真係殺死場波
佢再死出般福多幾場講定拜拜都得
Friendly Reminder: #39508
唔好再井 再井我又要反嗰個南美波牛
我明撐的 。

場面好睇左 係個別球員低潮期

戰術見到有成效 我希望大家唔好咁短視睇近期兩三場波

希望係用成季嘅結果去審視坦波
照計Ineos搵得雲佬都預左佢上
季尾睇下有咩人揀先算啦
佢咁硬頸點會輕易放棄福般
我一路都明撐坦
個個掛住屌般屌坦,無人屌球證var鳩判殺死場波
睇見都覺得心up
但係有無人up得出雲佬以前教波有咩form
都係荷甲料, 唔好得過坦既話都好難信服
無記錯佢帶psv攞完杯之後,同高層鬧翻走人
點會46波,我撐坦都唔會覺得贏到,就算般奴冇紅一樣贏唔到,最多輸少啲
軌一來好多人
二來邊有曼聯後防災難級受傷
冇成季啦 季中起碼前八 歐霸出線 做唔到雞得啦
老老豆豆,坦始終唔係而家管理層既選擇
相反雲佬上可能仲好
笑你呀媽瀨屎 。
所以呢刻炒旦都無咩方向, 根本無人博得過
所以曼好撚on9 永遠都唔識買返幾個平價貨來塞吓位 吓吓每季買3-4個貴貨之後一傷就無人用
人又少 一傷就搵個正常替補都無
你講個case起碼熟讀孫子兵法

網上不同平台
不論Facebook YouTube定連登
都好多人當自己最識波,其他人包括坦都夏、比拉達、占sir定Dan ash,都係傻閪唔識波

但其實自己連業餘波都未踢過
如果大信而家班管理層係識波既話
雲佬既希望大過坦好多
其實想問
如果咩都係ineos, 咁領隊應該搵個咩人 係咪求其搵個聽聽話話睇數據就ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞