Samsung Galaxy 討論區 (300) One UI 6.1有update

977 回覆
8 Like 6 Dislike
s24+未有得update?
thank you
而家個linkbuds s用3個鐘就冇電,都差唔多要換
fe 都要咁既個價,有邊個唔加果少少直上s24
FE 本來就係唔應該存在嘅產物
定位、定價尷尬,規格唔上唔落
S24U又有update, security patch去到9月1號
今年FE 6.7吋mon
佢嘅size應該係target緊大機平價客而唔係細機啦
同 A55 爭嗰少少,感知唔大
出返 Galaxy Mega 6.3 呢啲至有分別
佢咪就係要做高級版A55
所以美國直接唔賣A55留位比FE
幫手清批靚牛肉exynos
想問之前d 三星tab有冇esim版本
我再窮都揀fe唔揀a 始終係旗艦機待遇
噉點解唔揀 S
真係爭好少錢
Samsung Galaxy Buds 突然爆炸,導致他聽力永久受損。
https://lih.kg/3791206

頂戴緊buds FE見到個post即刻嚇一嚇除低
你啱 不過我未窮到咁
幾年前s20 fe 推出無耐,個陣應該4999左右,係豐澤優惠3999買到,用到而家都無咩問題,除左電開始倒水。諗住轉s24 ultra,不過都睇埋s24fe 或者s25先
呢個同6.1.1有咩分別
Samsung 啲跑分真係好廢
今代仲要係用自家U同埋鏡頭零升級, 唔明憑咩走去加價
S23 FE用過期U添喎 仲有A系航母級邊框
今年用返flexible OLED邊框幼返
如果一出買應該都有兩年
fe 本來就係尷尬位
好似s23 fe出個時咁, s23 係細mon d, 但粒u 好過佢, 價錢又差唔多
FE如果開4千5左右價位嘅話係ok
咁就買s24
比人踢爆原來係Scam 唔知係先呃samsung賠償定咩
1. medical report係june
2. 有張圖係顯示個盒+2個耳機,"爆炸"係左耳,但medical report話係右耳
3. 點睇痕跡都係似由外面燒而唔係由耳機入面爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞