Samsung Galaxy 討論區 (300) One UI 6.1有update

977 回覆
8 Like 6 Dislike
三星已經撤下了導致舊版 (Android 12) 三星手機啟動循環的新版本 SmartThings Framework (2.2.02.1),並推送了新版本 2.2.03.1,因此,如果您的手機到目前為止仍然沒問題,那麼它是安全的。
謝謝解答
之前towngas 有code 半價應該係最平
求code
想問下有無d 唱k app d 歌齊

好似幾得意咁
想問buds3 pro有冇推薦嘅eco setting
s23plus有611成個星期了
10月18狗衝galaxy ring
更新完冇咗整gif個制
次次更新完總係冇咗啲用開嘅野
好撚唔user friendly
上面有巴打貼過samsung聲稱會回歸
down 返個用緊舊版one hand operation+先有得用
想問吓大家s24u係用邊隻mon貼?用過幾隻都係會令個屏下指紋sense得差咗
我都係咁
recovery mode wipe cache + 裝good guardian 將thermal guardian較到最低先好啲
唔該請問各位巴打
三星帳戶網站成功入到
但手機三星密碼都係顯示錯誤密碼
已經試過好幾次忘記密碼 入完都係話錯誤
請問係咩問題?
S23U
相機1.0倍嗰時,1米內既野focus唔到有冇得整,定索性買新機好
點focus唔到 有冇相???
buds 3pro anc最大都仲聽到出面啲聲是咪正常
s10 重有update?
1米focus唔到就係壞

正常5-6cm focus唔到就正常要開ultra wide,景深問題
kam
有冇巴打試過iphone 過返晒啲WhatsApp 記錄去samsung 用左幾耐時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞