Samsung Galaxy 討論區 (300) One UI 6.1有update

977 回覆
8 Like 6 Dislike
其實仲有Mega 都係好好用,好似有免費20gb。
想問下教育商店嘅優惠有冇限時?
定喺得開學先有優惠
幾時都有,但優惠成日轉轉去
有時edu store會送少啲野,有時本身有貨,但edu store會話sold out
請問有冇巴打用開 galaxy watch, 心思思想買隻玩下, 諗緊買7, 定係 6 classic 好, 電量會唔會好倒水? 通常幾耐要叉一次?
Edu store 話sold out 一般係edu store 先有送的贈品系統無貨, 等佢update番就可以
gw 係wear os watch 中唔算倒水
如果真係要1個星期先充一次個d 就唔好諗wear os 呢類smartwatch
要睇你個優惠係咩優惠, 跟samsung本身有的優惠就跟番個限期, 其他edu有的優惠就要睇番
教育價就基本上長期都有
日日帶既話大概幾耐叉一次? 隻ultra 太貴, 想問下7好唔好用
抵屌,買錶同耳機三千左右
想買bud3
唔開AOD嘅話2日1充應該冇問題
ultra最盡3日
s24+ 近排舊電倒水到 有無人都係咁
我每日上下網,冇打機平均一日用30%電左右。
開FHD+
我起碼要1tb
巴打呢個我搵唔到
長老唔見電話

舊機用A52

直接換A55比佢定有其他選擇?

謝謝
仆街又唔見咗對buds 3pro
跟住用smarthings搵唔到
話今朝9點幾比屋企嘅device發現過不過搵唔到

跟住我試下用smartthings搵我部s9+
屌佢老母部機著左就係個人隔離都話部機係offline

究竟佢個finds係咪冇撚用?
比錢咪有囉
好唔好用?
我宜家個問題係想盡量似icloud咁同步哂。。但one drive好慢
google我之前同步過又停左搞亂哂
屌佢老母就係隔離都搵唔到
9月26日之後我就用唔到,唔知點解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞