Samsung Galaxy 討論區 (300) One UI 6.1有update

977 回覆
8 Like 6 Dislike
據聞係 聽日就知
貴成倍
直接買s9
平咁多
用唔著plus 咁大
始終都係平板
訓訓下突然
屌即刻打左下冷震
三星專出垃圾, 唔意外, 睇碌柒就知
你濕紙巾有冇酒精?
姜B?
小小
一張相兩個人,係咪每次衹可做1個?
我試過一張有兩個人, 佢唔顯示比我改
cut 淨一個人先得
我試過會用方格圍住相入面嘅人頭,你再揀整邊個
on9 AI
想問用完ai整張相
右下角有句水印寫係由ai生成
呢個水印可唔可以整走佢?
s24一晚無左12%電
有無人都係咁
之前啲fe咁貴嘅咩
Samsung Galaxy S20 FE 將會在10 月16 日起接受預訂,並會在21 日正式賣街。售價方面為$4,998

Samsung Galaxy S21 FE 5G 系列將於 2022 年 1 月 4 日起在香港預售,並於 1 月 11 日公開發售,8GB RAM 配 256GB ROM 版本售價為 HK$5,598

Samsung Galaxy S23 FE 將會在 10 月 27 日正式發售,定價為 $5,098
我都想快d有,我玩過家人部s22u sketch to image好好玩!
在首段宣傳視頻曝光之後,三星今天正式發布了 Galaxy S21 FE。該機在美國市場的起售價為 699 美元

Galaxy S23 FE 將以 599 美元價格銷售,分別提供薄荷綠、奶油白、石墨黑,以及兩款僅透過三星線上官網獨家銷售的靛紫色與橘紅色款式。
好奇一問buds 3pro 好唔好用
滿電用到幾耐
而家用緊sony linkbuds s
so far so good
ANC,隔音: Buds3 Pro > Linkbuds S
通話: Buds3 Pro > Linkbuds S (雖然linkbuds s 叫ok)
app: 打和 , 各有各好
價錢: linkbuds >> buds3pro
音質: 人人口味唔同, 自行判斷
buds3 pro 仲有個唔好就係耳覺位有特別卡位
其他好似wireless charging, ai 個d 睇你用唔用得著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞