Samsung Galaxy 討論區 (300) One UI 6.1有update

977 回覆
8 Like 6 Dislike
22號之後 BUG左
最近想買部galaxy tab 做文書野

請問各位ching知唔知外置hard disk連接galaxy tab可唔可以編輯或者copy&paste, delete檔案etc?

定係同手機一樣因為NTFS格式問題,淨係可唯讀?

感謝
咁我係咪應該等佢bug fix左再搵
到時舊野應該冇電出聲
求中低階機推介,長輩用,普通上下網睇下youtube咁,唔該哂
A55 or A35 啦
有冇清有用galaxy bubs pro,音質好不好?
你指第一代?
第一代用緊,通話好好無問題
sorry呀師兄,我係想講galaxy bubs 3 pro
pdf加咗入samsung notes反而冇得成份嘢翻譯?
用緊
so far so good
唔係highlight 翻譯?
姐係點
我開pdf揀用notes開嘅時候有個ai制可以一次過將成個pdf翻譯取代曬原文
但將個pdf加入samsung notes之後就冇得用,得翻啲廢啲嘅翻譯功能
你已經講左個分别,
一個係用notes做pdf reader
一個係import 個pdf去notes
而且兩者唔係都係samsung AI 翻譯?有出入定有咩咁廢?
有無咩網可以download tab s10既原裝wallpaper
做reader嘅時候可以成份翻譯,姐係好似網頁翻譯用中文取代曬啲英文咁
但用入notes個app開份pdf嘅時候個ai翻譯制冇得咁樣做,佢剩係可以揀highlight咗嘅字翻譯落下面
s21u
而家相機focus唔到影唔到相 所以想換機
想問等25u 定買24u好
上淘仔買cam換好平
後續,啱啱去海港城間samsung專門店問
cs佢地郁話搵唔到自己戴緊嗰隻錶

勁廢
係勁廢
唔好用
W型調音 太重口味 試咗一陣就放低 專門店應該有得試
唉屌,部機係咪有問題呀,長期都好熱
呢個價,雖然送個mon,trade返出去扣返,都寧願要部24 plus
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞