Samsung Galaxy 討論區 (300) One UI 6.1有update

977 回覆
8 Like 6 Dislike
其實你用得無野就唔洗跟都得
我其實我唔知個原因,只係順手做埋
等Z Fold 7
呢個trade off 我ok呀
啱嘅,但如果有數據顯示wipe咗真係可以令部機快5%+,都值得一試姐
我唔用筆,我ok 。
但我要行,用緊Samsung pay8達通,唔想又轉
珍,出行貨即買
wipe cache係當系統有奇難雜症,期望可以解決
唔係期待提速呀嘛
呢兩日部24ultra無故自己鎖機,話我嘗試錯誤密碼太多次,開頭我擺褲袋,以為係我自己誤觸到部機,搞到鎖左兩次機,一次30分鐘一次2個鐘,今次更新完部機掂都無掂過,又話嘗試錯誤密碼錯左成4個鐘,想問下有無手足有同樣情況
反轉個moon向出擺囉
setting>display>accidental touch protection on
補充番,已經開左防誤觸,同埋關左點兩下個螢幕就開啟呢個功能,同埋更新完部機係無掂過部機就鎖左4個鐘
依加個Android 版八達通幾好呀, 最近update 完比錢都幾順幾好
更新完
edge panel個cap screen變咗智能選擇
冇人買
裝番舊版one hand operation+

7.1.23.0
thanks
之後好似會再更新 國行應用商店
重新加入 samsung capture
無以前側邊拉出嚟咁爽

用緊IPHONE+屌米(副機)
而家部IPHONE壞左
想放哂2部轉samsung
應該而家入手部S24
定係用住屌米等S25
而家中移動S24好平, 4500蚊
但2月出S25唔知等唔等好
屌 我都唸緊 部21頂唔順
到我部s22u 中招………我想問下換mon幾錢
點解 S22 Ultra 死親都係嗰個位
根本可能全部同一個 lot, 唔知依家仲有冇440 整機, 我仲要過保 1tb 版
iphone壞左放唔幾多
屌米啲機唔值錢,個市場無人要

乖乖哋買部全新嘅機
三星快啲出部用snapdragon 8 elite嘅旗艦比我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞