北角開槍 死者父親:報警只為將兒子送院 唔明白點解要開槍

894 回覆
300 Like 68 Dislike
插到至算喇
到時有法律制裁佢
杜拜王子呢喂
答啦縮
人哋拎把刀你拎個盾同胡椒噴霧把撚
你係咪可以確定胡椒噴霧可以阻止一個衝向你劈你一刀嘅人
咪就係因為攻擊漏咗佢 佢先咁多嗲
其實點解無人屌下個源頭

佢三番四次已經 俾人送左入醫院 點解咁易就出返黎醫畜有冇去解決個病情問題踢波咩

有冇諗過係可以從源頭防止悲劇發生
邊有咁多精神病
都唔知呢家人平時相處係點,分分鐘老豆,阿媽,老婆聯手蝦佢,激到佢咁嬲
病人何其多 始終要決定邊個留院邊個出院
爭啲又荷里活2.0
唔了結佢下次又荷里活2.0
出院唔代表好返,可能純粹唔夠床位要踢佢走
估唔到咁多人信哂差佬講野,2019 好似冇發生過咁。
你九唔撚搭八
問點解要開槍殺佢 係循例既姐 做老豆無理由咁老實話射得好 屋企少左個負累
講完有無自己笑?
你以為揸把刀有無敵星?
衰d講句...如果咁岩佢係條街發作
殺幾個唔識既路人 就真係大件事
同荷里活廣場一樣
其實你講果啲野本身應該係到做足,但係只可以講係佢地冇做足情況下,佢真你拎住把刀衝過黎佢地做到既只係開槍,你可以話佢地冇做足所有野係有問題,但係好多野返唔到轉頭,冇可能發生完就回帶講應該點做足準備去現場
其實就算有cam佢拎刀衝過黎開槍都唔會判到開槍係有錯,美國呢啲都係一樣開槍,我成日睇佢地美國啲片,只可以話佢地冇做足準備就去現在,本身可能可以避免開槍呢件事,但係當刻佢地冇做又發生左呢件事令到後繼開槍,所有野講返返轉頭都冇意思
上面有幾多係驚慌反駁隊嘅言論?有幾多人係真心以為件事完全冇可疑? 事發時的場景到底係點? 對狗隊黎講,佢地而家既責任就是將件事解釋到好似鑽石山單野咁,係癲佬要斬人,佢哋開槍殺咗人唔係因為太過驚、太過亂、唔係因為有人冇跟指引做事,佢地只係為咗保護在場嘅人,聽講。
一早送你個仔去美國 咁佢發癲果時咪無事囉
會唔會係全宇宙最細嘅複式單位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞