北角開槍 死者父親:報警只為將兒子送院 唔明白點解要開槍

894 回覆
300 Like 68 Dislike
錫乜撚野身
美國唔止開一槍 清你彈夾添啦
應該冇呢個問題 基本上所有槍射出嘅子彈 都會係喺槍口時達到最高速
離開左槍鏜 火藥產生嘅氣體都推唔到粒子彈
失去了一切
你問下你個死仔做咩要擺刀 斬人

死左就話個仔穩定有食藥 話埋係好爸爸 好無
白卡係應該要死
遲d 放出黎好似上次鑽石山咁周街斬人咪大獲?
佢本身已經有暴力傾向連佢老豆都想報警拉佢入青山咁即係遲早佢都要再爆一次

支持射死白卡
白卡係無目標殺人
極恐怖
你問下你個死仔做咩要刀 斬人

死左就話個仔穩定有食藥 話埋係好爸爸 好無
btw 如果上邊係指講「加速慣性」果位ching

sorry基本上冇野係啱
癲佬揸車周圍撞又唔見po po開槍
岀院又係害人
做咗最好嘅鏢靶治療
鏢靶治療
咁點解佢又拎刀先
你要人幫你制止個痴線既,咪幫左你囉
啲窮人生件白卡出黎
投資失利咪出黎R囉
第二個post 講過,重復多次…姐係咁, 我似前屋企附近都有發生類似情況, 但當時啲警察係帶晒盾同頭盔的, 仲有隻狗, 咁今次佢吔係點先? 乜準備都無兩手空空上去? 係既話咪失職囉, 原本就唔駛搞到咁既....

家陣係咪只係情緒激動,有支刀係身就開槍射殺?防暴裝用來對付手無寸鐵一般市民先?我諗大部分人想知呢樣姐
個老豆仲好意思講兩、三個月又癡一鑊, 次次要幾個人夾佢去醫, 真係哂錢哂資源, 白卡傷人殺人零後果
第時又吹到香港剩係一個警察開槍
美國就幾個人開槍
想問中國制,香港將會用果d,係咪一樣唔會穿人?
報咗驚跟住4分鐘就到,你想佢哋拎多幾多嘢?仲要帶帶埋隻狗去

你上次佢哋幾耐先到?

一陣好似荷里活商場咁
比你揸架銳武去都冇用啦
你咁清醒上連登
做乜要拎埋美斯撚藍尸單嘢嚟柒嘅你
最好就係個仔拮咗老竇幾刀先再轟佢個仔
養少2件
只要拎著把刀就要死

你係咪侮辱緊我哋亞洲最佳中國香港警察除咗識開槍打死人,就冇撚用 小心觸犯煽動罪,引起大家對中國香港警察嘅不滿
差佬話
我點知人地幾時報警?嘈就十幾二十分鐘左右掛?不過唔係問題,我想知嘅係咪唔駛準備?兩手空空上到去唔對路就開槍,家陣係咪咁做嘢嘅?而咁係咪應該嘅?

另外個警察唔係精神科醫生,佢上到去純係心情唔靚,兩杯酒落肚情緒失控定神經病的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞