北角開槍 死者父親:報警只為將兒子送院 唔明白點解要開槍

894 回覆
300 Like 68 Dislike
佢老婆成最大贏家
支持射死所有病人,有病就係weak,冇資格生存
報咗驚跟住4分鐘就到,你想佢哋拎多幾多嘢?仲要帶帶埋隻狗去

你上次佢哋幾耐先到?

一陣好似荷里活商場咁
比你揸架銳武去都冇用啦
我點知人地幾時報警?嘈就十幾二十分鐘左右掛?不過唔係問題,我想知嘅係咪唔駛準備?兩手空空上到去唔對路就開槍,家陣係咪咁做嘢嘅?而咁係咪應該嘅?

另外個警察唔係精神科醫生,佢上到去係分唔到純係心情唔靚,兩杯酒落肚情緒失控定神經病的
個警察隨身有冇錄影?
如果有片就清楚哂
精神病最難攪係話黎就黎
一槍攪掂都未必係壞事

打喇喂,好悶呀
美國警察係會射到清空彈匣
真 美國係幾個一齊開 清完彈夾
之後一齊講shot fire shot fire
另外,講多少少,荷里活單野係特然襲擊,報警都係開始後先報,警察實際上都有晒裝去到,當時有人怪警察咩?拎來做例子想證明啲乜?神經病隨時會殺人?咁可以點防呀?防到咩?定你想見神經病就殺先?
佢揸住把刀傷人
佢老母仲要比佢打完
跟住仲要衝埋嚟同條差佬得1.5米距離
除非佢係連登仔識得空手接白刃

就算係飲大咗兩杯心情唔好,佢揸住把刀有傷人嘅意圖
佢都可以開槍制服嫁啦
你估中一刀會唔會死?

白卡唔白卡個個都係時候事後㗎啦
除非報驚嗰陣時個老母或老竇話個仔係傻
衝鋒隊人員接報後在4分鐘到場,聯絡上男事主母親,經觀察及評估,利用母親提供的鎖匙打開單位大門,當時警員見男事主手持菜刀和剪刀,菜刀約30厘米長,刀鋒約18厘米,有見及此,警員馬上以門壁作掩護,並重覆要求男事主放下武器,惟多次警告無效,該男子更持刀衝向警員企圖施襲,警員再作警告無效,現場中其中一名警員開槍,擊中男子胸部,另一名警員亦拔槍戒備。

新聞係咁講
如果係事實既話想問有咩錯
係,你啱
所以我地藍友下次應該講
比着係美國你俾差佬開槍射死咗喇(射晒所有子彈)
睇美國佬啲蜜蜂竇好爽
支持呀
連登仔:陀支槍出街托架?咁都唔開槍?
建議政府係連登招聘
白卡根本就係計時炸彈
點知你幾時發癲斬人
同過D白卡相處過就知根本無可能同佢地理性
白卡負經濟貢獻
正常人至少都有啲經濟貢獻
相關部門應該識揀
同埋無得根治
好浪費社會資源
唔開槍咪鑽石山嗰單咁 死2個以上
喺美國邊有噤多精神病
你報得警就預左,你唔會抵制到件事點發展
唔通你落order 叫差佬唔開槍咩,睬你都有味
所以係咪一有就殺,係咪咁就應該嘅?係咪可以乜都唔準備囉,痴線仲無聊…我老母有時都話我痴線,嘈交有幾奇?我只需要知你地係咪覺得咁就可以開槍射殺?你覺得應該咪應該囉…應該嘅咪凡有情緒激動有刀仔,兩手空空上去開槍射殺囉,無問題嫁,得個知字,下次係街見到就彈遠啲,廢事有流彈
Kenny
馬車
咁不如我拎刀,你拎盾,試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞