北角開槍 死者父親:報警只為將兒子送院 唔明白點解要開槍

894 回覆
300 Like 68 Dislike
射中心臟先即時送醫院搶救都救唔返
射肺射其他位邊有咁易咁快不治

邊度講錯呢
你條弱智又答唔到
但屈人理解錯你
晚上9時19分左右,警方接獲姓韓女子(41歲)報案。
昏迷送往律敦治醫院治理,至晚上10時39分被證實死亡。
一個鐘多少少已經被證實死亡

邊度講錯呢
射面積大既目標同射面積細既目標邊個較易射中
福建幫地頭同福建後裔聚居地
入北角啲藥房同街市好多都係講福建話
上少少寶馬山仲有好多親中學校同埋樹大坐鎮
基本上成個北角都藍到發紫
你弱智?
torso咪面積最大

同埋唔只係睇面積 仲要睇centre of gravity
cg就係喺torso
屌你老母你有無咁撚蠢呀
依家講緊唔止打中心臟先會即時致命呀
打中主要血管(主動脈/下腔靜脈)都會有即時致命可能呀
打中你大脾大動脈一樣可以未上白車就直接上黑車呀
中心臟先會搶救唔到句句都鳩up仲要串柒柒
乜柒都唔識仲扮代表
"我見到一槍擊斃以為射頭,因為射頭易過射心口"

你地一開始係質疑點會係射頭易d
係 但心口從來都唔係單指心臟
佢企左係度發呆 又同差佬遠
最終被開槍擊中胸口

心臟咪係喺胸口囉
又loop返轉頭

邊度講錯呢
打中邊度 同射邊度易d有咩關系

成單新聞 同射邊度易d都冇關系
有冇睇過鑽石山斬人 有刀可以輕鬆一打二
你估位警員係瞄心臟?
老實講,可能對病患者/ 其家人都係一種解脫…
玩到揸刀已經冇救
好好放低算啦
又loop返轉頭

我見到一槍擊斃以為射頭,因為射頭易過射心口
我係解釋緊點解我一開始以為射頭

你班弱智真係無腦
我只係講射心臟有較大機會一槍斃命即刻無得救
咪irrelevant
射心臟係咪有較大機會一槍斃命即刻無得救
免費送槍斃仲想典呀 屌你
其實只係因為無位收容精神病人
因為精神分裂(schizophrenia)根本好難痊癒
就算食左藥幾十年的病人都有機會突然復發
呢班人其實真係計時炸彈嚟
呢個point本來就冇關系
何況又唔係只有打中心臟先會死
所以我開頭以為射頭囉
幫埋你條弱智由大至細排埋

**大腦**
- **表面面積**:大約 600 - 800 平方厘米(腦部整體面積)
- **致命性**:重度腦部損傷(例如槍傷或創傷)通常會導致即時死亡或不可逆的損傷。

**心臟**
- **表面面積**:大約 300 - 400 平方厘米
- **致命性**:心臟的損傷(如穿透性傷害或破裂)通常會導致即時死亡。

**頸部**(包括頸動脈和氣管)
- **表面面積**:大約 100 - 150 平方厘米
- **致命性**:頸動脈的損傷可能導致迅速出血,氣管受損則可能導致窒息。

**大動脈**(如主動脈)
- **表面面積**:大約 50 - 100 平方厘米
- **致命性**:主動脈破裂會導致大量失血,通常在幾分鐘內導致死亡。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞