[歐美H game]推介(11)

73 回覆
1 Like 1 Dislike
最理想咋,人地話最少休到10月尾
更埋0.9先休啦明明差小小
LM
睇咸片睇到無咩癮 但係玩H game可以J到出血
之前玩過Being a Dik 整體都幾有趣 但之後覺得再玩H game都係希望玩d完左
唔想再玩連載 等劇情
玩過d冷門既 Tier2/3/4
Third Crisis 主角肉便器咁 玩到好墮落
Seed of Chaos d CG畫風真係好正 性癖仲要好多 但係完全唔好玩
冷門低tier唔係冇道理總會有原因
要已經完左既話會比較少選擇,因為大多數正既都仲係連載緊
Acting lesson
Once in a lifetime
Mist
Leap of faith
Long live the princess
Become a rockstar
Freeloading family
Chasing sunset
Sunshine love
Parental love
Goon raid her
Lust is stranger
Now & Then
twisted memories f95上左on hold tag
不知不覺cross realm已經更新左,原來換左卡面圖所以冇發覺到有更新
見巴打成日提隻game 但係如果我對武俠修仙乜柒完全冇興趣 甚至覺得有啲on9嘅話 隻game如何?
佢修仙又唔會好似小說咁咁多功法修練水字數,多數係借佢招式同埋等級果堆設定,本質上同西方奇幻冒險果種差唔多你可以試下先,依家又有埋中文翻譯
玩完
修仙主題點少得邪教妖女同溫柔師傅
今集yua繼續賣可愛,可惜冇得更進一步上埋始終怕左
10個Li有4個都係現任/未來掌門,MC根本係度玩緊掌門收集遊戲
根據總合表現下次更新都有呢個程度水準既我認為可以試下上T0
wild cats原來依家都有左中文
由頭到最新都有中文? 咁就有性趣
暫時到最新都有中文
heart problems玩完,搞左成集都冇進展依然係未屌到
不過一日可以俾人cockblock咁多次都可以算係好野
依家最姣真係step
Mc今次咁都忍到手唔屌
又要等下次更新 仲要唔知會唔會等等吓又變abandoned 可唔可以拿拿臨去馬完咗我呢個心願
0.2出左,開始玩Cross Realm,點解Yua同Liana咁似Cosy Cafe嘅Lucy同Hannah
似咩?我覺得性格完全唔似喎,如果你講樣既話模組重複好多都係咁,而且我又唔係好覺佢地似樣,cosy cafe個建模明顯差過cross realm
係,佢地樣似。Yua世一
好可愛
不過講正既話我都係鍾意師傅同妖女多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞