鐵膠 音gamer 兩星期 speedrun 環遊日本機鋪 遊記

541 回覆
65 Like 8 Dislike

asama會有w7係要燉返勻e7/w7嘅比例
e7多過w7同埋尺東段嘅班次多過尺西段
變相自然地一定係尺東要俾多啲線路使用費俾尺西
為咗打和兩邊嘅線路使用費就要用w7行asama
我反而識打音擊唔識打chuni master啲air同flick睇唔明
道理我都懂 分贓不勻 但係直接較直通嘅比例唔係更簡單咩 除非jr西之前唔夠車 依家還債

btw High rail

W7圖
翻到大宮

求其搵間啦 GiGO大宮西口

結果得兩舊蕉肉
東口 Taito station

四塊蕉皮

仲收e money
E7/W7會插曬兩邊嘅雜誌落去
埼玉leisure land

蕉皮×9
巴打有冇見過有機鋪比e money 會有折?
樓主係咪打哂47都道府縣隻game會解任
(鐵膠only冇玩音game
Taito station用suica俾會有1 jre point back即係1% off
每次返到香港都想再飛去打
每次去都會抽佢啲卡
有achievement,同埋佢會幫你記住你去過邊,我純粹係得閒無聊搵嘢做
翻屋企 聽日見

day 2 總結

新解鎖 = 新潟県 群馬県 長野県 埼玉県
已解鎖 = 5/47
未解鎖 = 42/47

都道府県 解鎖日期
北海道
青森県
岩手県
宮城県
秋田県
山形県
福島県
茨城県
栃木県
群馬県  07/16
埼玉県  07/16
千葉県
東京都
神奈川県
新潟県  07/16
富山県
石川県
福井県
山梨県
長野県  07/16
岐阜県
静岡県
愛知県
三重県
滋賀県
京都府
大阪府
兵庫県
奈良県
和歌山県
鳥取県
島根県
岡山県
広島県
山口県
徳島県
香川県
愛媛県
高知県
福岡県
佐賀県
長崎県
熊本県
大分県
宮崎県
鹿児島県
沖縄県  07/15
Day 3
早晨

突發 新宿開始多人 早上7點已經唔少人 好難想像一個鐘之後係咩樣

今日第一個要去嘅地方係山梨県中巨摩郡昭和町

個名好似好型 但我查過發現中巨摩郡轄下只有昭和町一個町 而且喺正甲府隔離 所以啲鋪頭全部叫自己做甲府昭和 我一開始仲以為真係喺甲府市入面
喺豐田車輛基地見到大量しかのこのこのここしたんたん中央線Green車
去到甲府肚痛 本來諗著半個鐘食早餐結果變左踎廿分鐘屎塔

轉身延線

眾所周知身延線係唔收ic card的

售票機我又見唔到有特別分開東日本同東海(身延線係JR東海嘅)

落完車繼續肚痛 屌點撚算
相反嘅つるぎ都有E7行
Aeon mall甲府昭和

原来有shuttle 火車時間真係有啲閪 下次(幾時?)嚟可以搭shuttle

等緊開門 開門第一件事應該係狗衝廁所
佢開咗門我又唔覺肚痛

樂市樂座

4舊蕉肉
嚟部打落又唔覺lag喎
見到設定miss 要唔要夾走佢
打機能醫肚痛
打完已經完全唔痛
One-man車 無人站上車要拎整理券 唔好話遊客 日本人都唔係個個識搭

落車個駅員都係唔洗睇表就噏到幾多錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞