買電視機 / 換電視機 集中討論區 (177)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
今日AV到買左A95L+930C謝Step巴
恭喜巴打~
我係Magic TV駁Sony,應該大約一秒
我今日去左問930C 話冇貨

咩事歧視我 (我有連埋電視一齊問, 應該唔會收埋而剩係唔賣我掛)
巴打A95L 幾錢入手?
想問下買LG 電視 洗唔洗買條LG sound bar ?
想問下K-43S30係賣晒無貨定未出?
等佢定買X80L好?
距離5尺半左右 諗緊43-50吋
睇Netflix youtube多
Budget6000內
驚印唔想要oled, 同埋想高hz啲 有無推介Thanks!
我見到部Samsung 65Q70c仲貴左

以為得減冇加

Sony A9G 2020買,剛剛過咗保養1年個Mon就咁,如果黑色畫面睇好似有啲滲光,係咪水印黎?仲有冇得救?
官網有43資料,應該會賣,不過未有價錢同貨住
急既買x80l,差異唔算大而且s30一出肯定貴
早期WOLED通病黎
介意既可以換過部
43-50平款冇乜係6000內有120hz了
一係買55吋
50以內就要買貴款先有
未出

X80L OK
睇你是否睇戲,對環繞聲有要求
Q60D有廣色域
Sony KD-43X85K 行貨
$53XX
1. 120hz 廣色域 VA LCD PANEL, 對比度高(6000:1), 黑位相對黑, 可視角普通
2. 直下式LED背光系統
3. 有Dolby Vision, Dolby Atmos
4. 有AirPlay 2, HomeKit, Chromecast
5. GOOGLE TV 系統
6. 有eARC, 可駁SOUNDBAR
7. X1™ 影像處理器
8. HDMI 2.1x2, 支援4K120, VRR, ALLM, HDMI 2.0x2
9. 光度約550nits
Sony KD-50X85K 行貨
$59XX
1. 120hz 廣色域 VA LCD PANEL, 對比度高(6000:1), 黑位相對黑, 可視角普通
2. 直下式LED背光系統
3. 有Dolby Vision, Dolby Atmos
4. 有AirPlay 2, HomeKit, Chromecast
5. GOOGLE TV 系統
6. 有eARC, 可駁SOUNDBAR
7. X1™ 影像處理器
8. HDMI 2.1x2, 支援4K120, VRR, ALLM, HDMI 2.0x2
9. 光度約550nits
好多嘢都一樣添
都係18xxx。應該同大家一樣
佢開頭都話無。然後佢去check機話仲有最後一套
SONY最少買X80L
唔太建議
OLED側面睇都一樣靚, 基本上可視角最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞