到底係Android走得太前 定係 ios越嚟越落後?

496 回覆
784 Like 133 Dislike
當年真係好大突破
手機同手機比,你揾油車同電車比
使唔使揾埋男人同女人比呀
airpods pro市場上最勁
apple watch 市場最好
我如果想用呢兩個product
我一定焗用iPhone

加上售後apple care 仲係領先android 九條街
多人買iPhone 唔係冇原因
an 機永久標籤左真係毒撚先用
證明Android所有功能都係抄Apple
Windows都大把人用,其實同xp無乜大分別
咁同Apple 係咪食老本有咩關係呀
傻尻
ios每次update都穩定地多bug
咁點解係apple 食老本呀on9
其他廠唔食得?
驗腦啦柒頭
無錯,是但一間手機夠穩定用到3年唔洗去維修中心我都轉會
想曲線話俾人知佢係後生仔
萬零蚊都showoff到
難得有巴打認真回答,但有啲野佢地係唔會明
就好似街邊啲mk 用架難鬼垃圾錢七,用好多心機改晒響喉,燈盤,大大聲播歌,我地正常人都會覺得柒,做緊乜鳩?但佢地就會覺得自己好型好勁,其實同一個道理。
idog係咁,識講兩隻中文字已經算係咁
Iphone 撚唔願面對
21年pixel轉左iphone
先唔講好多功能無左
好多app都會有疾機情況
無喇喇又會crash
轉左s23u已經好耐無試過crash 輕機
用左一年舊電仲有94%行到兩日都未死
唔好咁啦,isheep屋企攞綜援住公屋,細個成日畀人睇唔起
大個咗好辛苦先儲到錢買部iPhone,要捉人字蝨證明自己唔係文盲
負皮jm9啫 不願面對妒忌啊
佢哋眼中嘅an機只有支那機/低階Samsung
所以比起iPhone係勁好多嘅
我部部Android 都用到四年以上
呢啲擺撚到明係an機撚假膠言論但次次都入落idog撚數到次次都拎黎講,其實an機撚係咪弱智
Pixel 8
有咩新功能其實無論點
都唔會再買android
無咩原因 我都唔知 只係知買得android 都Kam左一半
唔係好耐姐,佢哋思想kick住喺重用緊14nm晶片嘅時期
鐘意用咩手機咪咩手機

根本手機既進化已經到左一個樽頸位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞