到底係Android走得太前 定係 ios越嚟越落後?

496 回覆
784 Like 133 Dislike
而家嘅AN ROOT機已經冇必要
GOOGLE都愈開愈開多嘢比USER玩
各位an用家真係要多d主動話用nearby share依樣野
等佢普及到好似airdrop咁
以前android 2.x 仲會root 刷Rom

而家仲搞黎做乜
然後市場睇好apple ai 方向尋日爆升7%
而家都係放大版iphone
除咗電繪
無一樣係掂
而家一堆mobile payment一堆銀行app root真係自討苦吃
想做工程師簡簡單單裝個tasker都已經有唔少嘢玩
其實人地用乜關你咩事?

你都唔用㗎啦

咁都有優越感?
兩部都有,an機用緊8gen3,ip 用緊13pm
順黎講,an有85分IP 就有95分
打機an反而勁啲,講緊開曬高畫質果啲,但發熱問題嚴重,ip 都有
有bugs 黎講,IP真係冇咩感受到,an就比起早幾年都好左好多,但始終都係有,但未至於影響日常生活
想知android 有咩行得太前
無用開android 真係唔知
有必要root機啦 用黎degoogle
朱茵同余慕連
同樣係女人
同樣都可以服侍你
我就點都會揀朱茵
就算如霧年識啲招數多啲
即係平時係公司做野,有d人總係好醒諗少少野覺得新就爆晒出來,無諗好一個完整既可行既方案去整合返現時公司既野,然後就覺得自己行得前其他人唔接受咁
重係嬰兒覆我未
idog唔識中文?
最近既咪有個模擬器囉
成班idog好似弱智仔咁
HD相都係壓縮咗HDR
airdrop可以send HDR gain map相
Sony Samsung Nokia google 都試過比機會

最後都係用返apple做主用機
以前會話你班撚樣唔尊重版權架
而家周圍係咁問人邊隻game邊度有得down
我都屌過佢地
成班idog上埋晒啲唔知咩網
亂咁將啲遊戲檔放入手機

個道理同An機撚上網搵破解Apk檔一樣
你都戇撚鳩

已封鎖會員 哥基patpat
會唔會係你分唔清日本同韓國人
韓國人用iPhone多
Samsung影相靚咁多,次次都係quick share返畀人,就連iPhone都可以scan qr code收相
其實你地講左咁鬼多,就無人講個key point - An機game emulator 係”任裝””任玩”
https://lih.kg/3717049
愈來愈多港女轉會用An機
垃圾 Gay Cock 只識得點樣賺更多果粉錢
但保唔住領導地位,Apple 品牌價值一路下跌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞