到底係Android走得太前 定係 ios越嚟越落後?

496 回覆
784 Like 133 Dislike
但認真,今次發布會apple 個design 搞到有種cheap cheap 小米機嘅feel
同埋如果多bug係咪指穩定度差
見你走黎話人唔識用年代就知你份人係少少小學雞個類架啦
跳出個井先啦
唔知邊到search
年代<>時代
佢唔會啦,同班廢老一樣,自己唔識又唔學又唔試,剩係識用自己古時既經歷去批鬥人
望到條邊已經想嘔
粗到
同時我唔覺得15pm 有咩咁唔穩定
師兄,唔好咁真心膠 好唔好?
我只係想帶出:關你撚事咩!油車 定 電車,我鍾意 就買,我有嘅係 - 錢
但啱啱上左17.5,藍芽即刻死撚左
屌你gay cook
原來pixel8今代已經四邊一樣粗
同埋望落都唔算粗
Iphone無得打J 了
清咁你iphone15pm之前係咪嘔住過 差個1mm都無 同15之前咁忍得你都幾勁
其實你係咪仲未知年代同時代係唔同野?

公道講,見到佢變左圓形,我第一下都係諗起小米
ching 試過更幼會唔會返到轉頭呀?
正如佢XR 出果陣,條邊咁粗我都係笑佢on9
睇壞人隻眼咩
試過0.01用唔返0.03
咁差個唔夠1mm我又真係唔會 都幾羨慕你隻眼
有時望返12都覺得粗到傻
未試過真係唔覺
但用慣左一望返舊機就覺得oh shit
不過又唔係咩問題嘅
呢part 講真唔係高科技野,個個遲下都實做到
之前用親an 機,都係1年-2年貨仔

用親iPhone 都4-5年起跳

所以其實睇人

有人貪新鮮,有人求穩定

最緊要啱自己姐
Google, Samsung 7年update
最近apple confirm都係得5年
不過要平反下 講就咁講
apple個AI 15plus已經玩唔到 下年就又要幫老母換機
an個兩家我覺得3年開始佢就逆向更新
冇bug
食老本呀 市咩佔
Touch screen 走keyboard 上網 聽歌 full screen
集於一身
邊個出呀 Tim Cook 呀?
上面嗰啲今時今日仲講緊iPhone 順android lag嘅人究竟有冇用緊電話?
5年update 起碼順

Update 完 lag 不如唔好update

同埋用apple 夠封閉

中毒機會少好多 唔駛煩
屌你係咪曲線
瞓咗幾耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞