到底係Android走得太前 定係 ios越嚟越落後?

496 回覆
784 Like 133 Dislike
睇完個所謂嘅wwdc24開發者大會
好耐冇試過睇到O晒嘴

我屌呀
所謂嘅新功能全部都係Android好多年前已經有

有啲甚至其實用app就已經可以做到
成場發佈會真係悶撚到我

但當我諗起啲人都會照埋單

我就不禁唏噓

或者蘋果係啱

係Android行得太前

啱,Android咁勁咁領先,留返你呢啲獨醒毒撚用。iOS留返畀我哋呢啲靚仔靚女要嚟showoff自己身份象徵用
你自己用得開心咪得囉,人哋用啲咩,關你撚事咩
落後都賺得多D的話 領先人黎DO WT
90% GE 人都唔會留意D tech野幾先進架啦 120hz之前已經係咁
最緊要行得順 ,部機用多幾年都有update

我用電話要穩定
先進又點 又唔穩定又多bug
點解apple可以落後咁多先出都可以咁多人買
係因為佢係整到好穩定先出
唔穩定既野用得唔順暢幾先進都冇用啦
真 An 機真係lag 到仆街
到底 油車 行得太前 定係 電車 越嚟越落後?

睇完個所謂嘅某牌子電車開發者大會
好耐冇試過睇到O晒嘴

我屌呀
所謂嘅新功能全部都係油車好多年前已經有

有啲甚至其實用柴油就已經可以做到
成場發佈會真係悶撚到我

但當我諗起啲人都會照埋單

我就不禁唏噓

或者電車係啱

係油車行得太前
咩年代 新IOS同新AN穩定度係一樣
試到冇bug先推出街 你又屌
求其出著街之後彈app 你又屌
你咁叻你學it整囉
Apple 明食老本
不過冇敵人 有咩計
市場咪講晒出嚟
咪就係本身無,而家有
本身要第三方先做到,而家原生做到

你當真係全世界最天才最聰明最有創意嘅人都幫緊apple 打工咩
由幾時開始食?
steve jobs 死果陣iphone 市佔6%

根據研究機構 Counter Point 最新公佈的調查,批發價高於 600 美元的 2023 年旗艦手機市占率71%

定你指緊嘅老本係邊代?
iphone 6s?
iphone x?
13pro max?
令我諗起an俠以前J跑分
唔理user experience
直到iphone連跑分都起越android
新an穩定度一樣
人唔笑狗都吠
你咩年代既人?仲停留係android lag機既年代?
an出左幾多年姐? 用得起年代呢2個字
an狗讀多d書先啦
你真係典型跟唔上時代變化既人既反應
其實連登or other forum 每次IOS update都有苦主區
油車啲功能多係多,有幾多係整合到入車個系統入面?
so?
穩定度同有冇bug係二樣野黎
你連2者點解都唔識就縮返入你老母個閪唔好係到柒啦
董建華時代,狼震英時代,林鄭時代………

笑,睇黎係你唔知時代點用,不如你真係讀下書先

我幾想知src X好似最後遺產但X個時好明顯唔止7%
你冷靜D 不如你去買部pixel用翻一年再同我講穩定度啦
我老母用1XR同15 plus就日日走黎同我嘈點解會咁bug點解會咁bug啦
利申 用過一年11pro 頂唔順都係轉走左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞