到底係Android走得太前 定係 ios越嚟越落後?

496 回覆
784 Like 133 Dislike
所以搞到班傻閪an9好嬲
即係好似當初笑人行唔到flash, 內置電池, 冇memeory card班傻閪?
認同,連登仔就成日認屎認屁,話android一早有乜乜柒柒。事實係睇股價就知邊個先係正確成功者。PS:7年android用家但係冇覺得iphone有乜咁差。
一部手機用4-5年唔好用Apple啦影衰哂
身邊個個用親iPhone 最多兩年就轉機
網上都係打下稻草人之嘛
唔通現實見面會互相笑鳩你用咩機咩
叫左iPhone唔係全部中國產
iCloud唔係大陸ser先講啦
記得學埋Google 咁係大陸撒埋資
講撚到an機同中國一啲關係都冇
笑死
邊隻字講到an唔係?
我講google又唔係講an
idog想轉移視線都醒啲
事實就係早年好多人都奶過野
2部旗艦機optimus z1都2年打柴 疾到仆街
轉6s後 每部都用到4,5年
依家唔lag我知
我老豆部濕鳩小米用咗4年都好順
但事實係對已經轉咗會用apple既人嚟講用得好地地諗唔到有咩理由要轉返an
apps係ios平台順d
同有d apps an版冇ios版咁順
An機太多唔同spec好難optimize
Apple 都係食老本

靠以前儲落班果粉
中文拎u?
An狗連中文都未撚識就縮返入你老母個閪度柒啦
屌你老母死傻閪
我話你講撚到係話你嘅意思講撚到咁
唔係話邊隻字上有提過呀傻閪
屌你老母an狗柒撚喊
呀哥你打漏字
仲串人唔識中文
如果唔係美帝加持,一早食撚左屎
on9
idog柒左就只係識用粗口遮醜
我無講過係俾你曲解到有咁
柒少陣當幫忙啦傻鳩
劣種idog係咁
影衰埋其他人
用緊s24u 打機lag機
我15pro max 1tb 開Whatsapp都lag到要開10秒
肯定係你柒先再開10秒
成個post啲An粉大部分都好kam

啲思維隔住個mon都覺得好撚毒
肯定係你柒先打機lag機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞