到底係Android走得太前 定係 ios越嚟越落後?

496 回覆
784 Like 133 Dislike
咁我一開始話佢售後好, 你嘈乜9呢? 傻閪, 反正人講你就信
我iphone 用左八年唔好意思
你真係讀寫障礙
iPhone6 ios12就嚟Whatsapp都冇得用
智障, 我講唔好信晒啲人傳三叔售後差呀 你唔認同
an 狗反L到咩都睇唔到
得啦得啦
chatgpt 4o本身就免費
況且香港禁緊Chatgpt
出咗都冇你份啦
戰神pixel哥
我都頂唔順班友唔玩了
好多時候行的快不一定行的對。
安卓的數據安全、隱私問題都好大。
安卓太多第三方了,很容易組裝。
ios系統以及協議都是自己的。
Sor9
我都覺我應該收番An狗喱個稱呼
我會致力推動An狗 iDog和平 雖然係連登應該好難做到
安卓太多第三方了?弱智
嗚嗚嗚嗚 請指教
An俠表示自己冇得用,所以好落後
你用緊咩電話呀
點會 lag 機

定你用緊啲中下價機
2000蚊果啲
你小學未畢業先要做數學題正常人點用學歷落後
用An嘅就算唔lag都可以因爲 想試其他廠/ 新機比而家部機升級仲更加平而換
用Apple既想新鮮都新鮮唔到
Buying the same phone twice 質idog食屎
次撚次都係呢d topic
然後Apple繼續破頂
繼續反唔該
你講得出“點解咁鍾意有得揀”
已經冇咩可以值得討論

你有得揀銀行app cap screen未

銀行app唔畀你cap screen係某啲銀行覺得噉樣就會“安全”啲嘅結果
你可以用desktop版
或者你喺手機度用browser desktop mode登入網上銀行
都可以畀你cap飽佢
又或者某啲app(例如PayMe)會加多個share功能
gen幅圖出嚟(例如證明你過咗數)畀你share畀其他人
當然
亦有啲傻仔因為“唔鍾意有得揀”就硬食
覺得個銀行app冇得cap就係噉㗎啦

有啲人鍾意試beta
有啲人鍾意準備好先用

你搞清楚咩係customisable
咩係beta先啦
另一班傻閪唔記得
iOS會大執係因為畀人告
法庭判咗Apple敗訴
先唔可以繼續整慢啲舊機
之後啲舊機先可以行返原本應有嘅速度
iOS焗住要現代化嘛
佢都msft鬥緊
最近經常互換位置
利申兩間都有買
睇新聞好似WWDC之後升左10% 而家history high
架妹宜家鐘意用pixel 機
好彩佢爆發之前買咗
影相靚太多
啱呀
我唔駛晒時間去搵邊啲第三方app做到又啱我
再搵邊度下載
裝完又可能唔啱用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞