[無限下星期辯論大會] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2748]

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
咁點解蛇尖團隊要不斷比個消息流傳,唔即刻出嚟闢謠,佢地講一句所有黑記就收皮
阿豬阿狗亂傅當然唔應該每事澄清
但BBC算有影響力,佢哋一樣仲講緊曼仲未決定坦去留
如果SJR決定留坦但選擇唔公開澄清係講唔通
今時今日要係曼市先影響軍心咩
教練前途未卜遲遲未有決定
成班子弟兵短馬娜娜會唔會想另謀高就
真係換教練下季自己個位又無人保證到
咁又叫唔叫影響軍心
蛇占一黎個個環境論就係想個教練安心教波
宜家睇落就算坦留得番係度
記者會又係四面楚哥
唔通呢個係蛇占留比教練小小心意
都係個句炒定留快D有決定
對所有人都好
反唔反都唔係依家續約啦
一係就有事前溝通
一係就唔撚理等你頂唔順自己遞信

講到底 曼聯就係noise就係traffic
咁多日都係炒埋d冷飯都咁多人理
唔支持喺無plan 既情況下炒
上面又入哂話反坦喎 你點做風紀
唔係wo,無換到個宣傳部主管,所以仲係到刷流量
留唔留都唔係而家炒/續約啦
咁要睇佢一開始份約寫咩
有冇比權佢
如果有
用續約去update d terms
拎走d權都好正常
兩年兩冠
死賤種
見到嗰啲連自己啱啱講完乜都唔唔記得死剩把口嘅人真係覺得好有趣
占狗搵到好領隊返黎教佢死都要炒坦我無意見
但係而家傳緊既係南閘 肥普依班垃圾黎教
其實占sir入主左,乜都數據,同舌治
教練都可有可無,講乜教練有牙力head住 d 球員
做教練做到淨係教波帶波同計下收支平衡,買個人都冇話事權,真是搵邊個來
成班子弟兵短馬娜娜會唔會想另謀高就
咁想走咪由佢地走

成季講唔為球隊著想個個都係得福 最多加2-3隻英撚 最多送隻卡米比你
其他人有無反過坦
唔明成日講咩無士氣無軍心係講緊d咩
Heaton去埋英撚陪練想知佢到底會教啲咩
膠層想要yes man仲去搵肥曹杜曹
班球員一係踢歐國盃一係放假
鬼得閒比你影響軍心
有咩留返開季集訓先講
叔叔唔好走
見到啲叻唔切嘅人仲有趣
最新candidate list Thomas Frank De Zerbi
de zerbi下半季
行番歐陸head coach 個套啫
坦係阿積士都慣呢套
仲有乜可能性?

決定留坦,但唔澄清
決定留坦,炒多陣花生

決定炒坦,炒多陣花生
決定炒坦,但未搵到下手時機未到又唔可以出聲撐坦

未決定,仲「review」緊
咁快續約有咩事真炒就要比違約金
上面都講咗 我地D球員都係以前亂開價續約 搞到薪酬過高
睇多半季先諗唔過份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞