[無限下星期辯論大會] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2748]

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
我用返反坦嗰班曼迷嘅標準,冇前四就炒

利申:我就撐坦,未贏足總杯嗰時已經講要比多至少下季嘅半季時間踢成點同咩成績,如果半季都長期佔據唔到前四、五加場面冇改善就可以即炒
頭10場輸3場即炒
其實留坦又真係唔洗出statement
明明仲有約 出statement話下年繼續好奇怪
happy birthday Ronny
原價
息都蝕埋
南閘第一季冇頭四,四大雞兇即炒,好簡單,咁buy 英人。
個個開6 -7千萬,油王都唔掂,最重要唔值。
經過呢十年而家個個當曼聯傻鳩架啦
https://twitter.com/mufcmpb/status/1800097718838468723?s=46&t=VZ_VpC14_0q4tCEjGlrhbQ

On9, 25M一件雲比就差唔多

麥湯賣去中下游起碼30-40M
呢件就唔算特登鑿曼聯既
佢地開拜狗都係呢個價
早兩日傳拜仁唔係3800m咩
拜狗出呢個價 畀富臨bab咗話要double
It has been confirmed that Manchester United’s Tom Heaton will join England’s Euro 2024 squad as a training goalkeeper.
乞衣
呢兩件淨係homegrown都唔止呢個價啦
拜仁呢幾年管理層都係柒下柒下,本身就應該開天殺價,落地還錢,咪博下邊個傻啲,大家鬥傻爭咪到高價賣
咁依家Shaw 即係出唔出到英撚
熱身賽都無踢,成季唔見人
唔係話撐坦
但係你換個仲廢嘅南閘有咩撚嘢用
仲要搞咁撚耐 我屌
要戰術無戰術
要往積無往積
球迷又唔鍾意佢
仲絕望過叫麥卡倫坐正
到聽日班X作家又會作話坦狗要續多年死約所以占狗勒住啦
條撚樣有撚病
拎佢同爵連比係侮辱
足總完就開始每個this week will decide
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞