[無限下星期辯論大會] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2748]

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
暫時係同冇做過嘢冇分別
Vdb 借咗去法蘭克福,10m 人哋都唔要,有撚計
麥佳亞同連迪路夫,如果賣埋,買中堅一定比人㩒住搶

平時太新聞,就嫌有25狗又盛
而家無新聞,又話人唔做野

舊年開季後突然殺出個卡斯美路,大家以為係panic buy,事後佢哋話傾咗好耐

定係大家鍾意乜都都放哂喺陽光下?
你真係好撚醒
你返工係咪咁撚樣同老細講嘢
明明係乜撚嘢都有做過俾你條契弟講撚到做咗好撚多嘢
我夠話成季咁柒係坦背後玩計謀最後個場陰鳩鏝
定係你鍾意乜都都放哂喺陽光下?
中堅尼講,其實應該買返一個先,因為已經有華拉尼走咗
回家了?
中堅係急需,仲話未買到人就諗放哂麥佳亞同連迪路夫
炒定唔炒呀,開左有冇2星期會
最重要係隊隊知你今個夏天會賣,緊係壓你價
紅日
占蛇今日要扒龍舟同食傻 唔得閒傾住
根本冇做野
油王爸爸
你想唔想乜都放喺陽光下
講到占狗同杜狗見面冇leak咁
你係為隊波就幫手屌蛇尖啦,
爭緊前四果陣就放風成隊大清洗得三件留低,
影響哂成個更衣室軍心,搞到柒輸比水晶宮;
去到足總盃決賽仲過份,不斷狂吹炒坦in 領隊,
你叫隊波點踢落去?

你係為隊波好會係呢d 時候放呢d 風?
上面呢兩個例子根本就係出賣緊今季幫你打生打死嘅成隊波,你又覺得有無問題?
踢成點都俾人叫佢哋躝
我就覺得多狗最終會係壓線日出手
由一開始就放風話無錢
仲話想借多一季 屌佢老尾有無咁著數
反而我覺得係Jason Wilcox Dan Ashworth冇料到
開會都係佢哋交report架啦
同埋想揀南閘 反映到佢哋咩眼光
Dan都未on board
可能玩慣FM 可以自己add個新manager 買自己d人
都係 但我覺得佢一定有份推
之前david ornstein話佢兩個關係幾好 之前合作過
變咗免治了
https://www.youtube.com/watch?v=xLGY1OBH8CQ
保特果下漏波再走有啲料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞