[無限下星期辯論大會] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2748]

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
sun sport就算啦
咪杜曹、肥普、南閘、迪沙比嗰幾個,早幾日話杜曹同肥普拒絕咗,係唔多選擇,所以先屌蛇尖幾個人都攪咁耐,一係叫返sob
其實無出話要炒坦既聲明咪即係下一季繼續係坦教
其實係咪要管理層出一份「曼聯管理層對坦過去既工作表示充份肯定,管理層將會堅定不二支持坦克格既工作」既聲明去表明管理層對坦既支持?
你害左一個大好青年
兜個圈串A0?
PR既重要性
果然做開PR一下就轉移到視線
搵media放風咪得
求其揾個管理層出嚟否認咪得,話坦蛇會教到完約,記者問埋會唔會續約咪話要約都未完點傾到時會講,敢就解決,點解而家都未攪掂下季領隊問題咪就係炒同唔炒選擇緊

曼聯做乜都慢吞吞
第一季第一個轉會窗就算有無新領隊都唔明朗
dan未上任
同埋好似唔係好夠錢買人
連T1 都收唔到風,個個都估估下啦
如果一面呃坦會留佢,一面出去搵其他人咁咪ineos on9囉
呢度叫雞狗餅認第2,無人敢認第1
呢句公道啦
其實搵個高層同坦係office影張相,話已經準備緊新一季咪得囉,平時PR野都做足,呢D好簡單姐
我曼連登巴打個個米8,碌鳩至少十吋長,絲打嘅就至少40吋長腿大波腰幼
坦都好似剛剛先放完假返返工咋wor
你咁做就唔夠深思熟慮喇
用職場關係勉強都叫理解,用男女關係就真係理解唔到

如果你真係要比喻,係你都係用返球壇既例子啦
反正上季咁多例子,猁狗、拜仁、巴塞,都係提早講定領隊會走
前排未fa cup個陣都有堆人話接受佢教埋下一季 再執下隊波自己完約走
咁咪同 唔炒坦,但知你唔會續約,坦蛇重會擺幾多心機落去教又一個問題
有無咩大分別
小妹得c cup
如果係季中發生,我buy 你
而家隊波一係入國家隊,一係放緊假,影響相對細
只要開操前firm 哂就冇理由再影響球員心態

而家最主要都只係影響買賣球員進度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞