[無限下星期辯論大會] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2748]

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
放緊假唔可以做review咩?
好似係咁
你都係唔明,重點唔係炒坦,係應該決定咗坦蛇唔係蛇尖團隊計劃之內,應該快啲做出決定,唔係咁每日最後48小時咁拖落去
放緊大假 老闆搵你都唔會咁快覆啦
更何況外國人做嘢更慢
快手炒完買人啦
其實啲記者每個week都話會決定,loop左成個月,已經係流料啦
假設下季仲係坦教,下季咪就係管理層比坦既觀察期,去睇坦係咪可以係占蛇團隊既計劃內
蛇占暴斃未?
慳到盡去大阪緊係坐peach,凌晨機朝早到日本,回程夜晚機返香港
大家單拖去日本, 無理由得我一個叫雞
而家係屌緊蛇尖做野唔爽手,係炒就炒唔好揼波鐘,當然有班人話要從長計議咁就唔洗討論,總之比時間信蛇尖,唔炒就事旦揾個相熟記者扮扑咪問坦蛇下季點,管理層咪講聲坦下季都重係領隊,所有人咪收皮
玩盡嚟講peach時間好正, 仲誇過cx
原來拜仁諗住清迪列治
搞乜佢做咗人球

當年Ajax嗰三位荷蘭黃金一代,得Fdj 企得穩豪門
其實唔係畀球迷睇
出面吹到咁行,內部都要穩定軍心
甚至你傾緊既球員經理人都要知道你球會真正諗法
點知你同我講既嘢真定假,但出咗聲明就確定咗球會立場
咁坦始終有一點佢係好蝕底既,就係佢係前朝人請而唔係占蛇團隊請返黎,親疏有別。
HK Express依家咁玩法真係對窮遊日本既人係惡夢黎
疤之前一直想踢走佢
但佢堅持唔走
個個都知勢成騎虎,而家炒坦,下個領隊冇成績就會好難教,又會不斷loop炒領隊,實有班人覺得又唔比上任領隊時間而反現任嘅領隊,下季坦蛇冇成績咪大條道理炒人或唔續約,有成績一樣唔續都得,最多咪前四加杯,唔續咪話大家理念唔同,咪同ddg嘅情況一樣,大家好來好去
呢個timing無適合人選 所以炒完都無其他領隊用
但又唔commit之後會唔會續佢約
最後完季炒 咁你當唔當佢本身係占蛇團隊計劃內?
#842 上面答咗
依家管理層比我既感覺係所有有關坦既嘢冷處理,總之如果唔炒既未來一季會係觀察期,坦交得出成績既就續約,交唔出既就約滿走人

不過你揀人時人亦揀緊你,咁樣處理坦既去留坦果邊當然就算交到成績出黎都未必會續約,交到成績既就唔怕出面無人搵佢帶隊
坦都比咗2季怎至可能有第3季
占sir第一季都未比就屌到上天花板
touch wood佢請咗南閘 99.9%知道佢瀨野 咪都係要屌住睇
只係望佢第二季會唔會修正番 (或者識止蝕)
最後唔炒坦 但出面d球員都未必有信心坦再下季續唔續 結果都係一樣
care炒唔炒教練不如放個重心係
球員有無方向去運作 專搵踢傳控球員 而唔係高追出名又高薪個班
不斷會聽到鼻鼾
佢無啦啦串你
yen平咗啲錢好洗好多, 唔洗慳到咁盡掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞