[無限下星期辯論大會] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2748]

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
但係我明喎😡
咁大鑊
笑東?
今季第8加歐聯包尾,in 下其他人都已經屌成咁
下年前四加盃唔續咪又會俾你屌到占狗死全家
我都明 bro
有時真係好羨慕,點解可以諗到啲野咁簡單

曼聯係由頭到腳,由裏到外革新
成個org chart 既上半部都執過哂位咁濟
冇左以前幾百蚊飛轉日本依枝歌仔唱了
耳塞幫倒你
如果有前四+杯唔續, 蛇占值得死全家
前排做特價一送一好似4千幾兩位
場面繼續都係咁西既話再攞fa cup都撐唔落
呢啲管理層自己諗啦,如果你係管理層本身睇條友唔順眼想炒鳩佢,但佢又做到成績,你會唔會炒佢攞公司嚟較飛,當然有啲管理層就好有紅心壯志,覺得出面大把人,冇話冇咗邊個唔得
第一年第3 +聯賽盃
第二年第8 +足總盃
照睇個trend 第三年應該係第13 + 歐霸
第四年 降班+歐聯
呢樣都好 有時晨早6點就有人講電話
計埋啲濕鳩附加費UO一早過千
All go Man U lah diu

Vdb 00 Fdj 真 傳控
以前貪得意住過一次,已經唔係上下格
隔離鼻鼾,又有啲趕唔到尾班車既友點幾喺度換衫
總知試過一次就算了,當體驗
唔明管理層要交代咩野,坦仲有1年約,球會要保留解約既權利,係冇可能出聲明話唔炒,更加冇需要同media pundit交代internal review既過程。

依家係班人收唔到風發爛渣,先係咁作野同鬧鳩ineos,定係好似之前咁有leaking大家先開心
情況就好似Southgate 喺英格蘭咁

話佢好有唔係,但佢真係將英撚喺泥沼帶返起,睇2014 wc 同2016 euro cup,幾乎吐血

再加上佢帶領下既成績係近廿年最佳成績,炒佢有難度

但睇佢又唔似會帶到大賽錦標比英格蘭,呢個係死穴
咪玩 佢落到第13點會未俾人炒
一個capsule同hostel真係不了
無謂玩鳩自己
所以呢?你個答案係咩?
你想問咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞