[無限下星期辯論大會] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2748]

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
使唔使比到九月先決定唔炒坦?
喂 炒唔炒要唔要同你講?本身有約架
落雨唔好炒坦
都on9,你咁講係咪即係而家已經review 完決定咗留坦,唔使官宣?
無官宣你點知review 完?
內部review點解要公開?
照你咁講之後就唔應該會有官宣,一官宣你而家d 論點就可以收皮
有冇諗過你依架啲point 係無中生有 小事化大
有無諗過你而家講d 嘢係死雞撐飯蓋
Review完咪review完,review完人哋有責任要講你知既咩?呢啲球會內部事務黎
之前啲人又成日屌有內鬼放風爆料出黎搞到官方成日要出statement 搞到變statement 聯
領隊人選牽涉埋潛在球員對轉會去你間球會既意欲
點解唔使
你試吓問球員跟哥帥安76定跟修夫基都已經差好撚遠啦大佬
搭大灣區算
如果坦再繼續留係度咪即係佢pass咗個review
無記錯人哋啲西人做嘢唔興下下畫公仔畫到出哂腸㗎wor

坦本身仲有約,佢係在任中既曼聯領隊,佢無比管理層出聲明叫佢走,佢自己又無遞信自自然然就係來季繼續教㗎啦

仲有,真係傾轉會時球會代表會面一定會有傾到呢啲問題,不過人哋有傾過點傾唔一定要對外公開㗎wor
比車仔搶咗個免簽中堅已經講明因為mu 未firm 領隊,自己都唔肯定自己係新領隊下嘅重用情況,所以先簽車仔

然後上面果兩件蛋散就係咁內部事務內部事務咁去推塘,係內部事務就叫占蛇捉鬼啦
炒咪出statement
唔炒班記者都會收到風
咁都有得嘈
依家問題係你俾人踢爆搵緊其他領隊吖嘛
唔使講明炒啊但低能都知你想點啦⋯

怪就怪你自己走漏風聲囉
根據你信報紙佬講嘅嘢

1. 依架已經吹到連普捷天奴南閘都拒絕offer 唔嚟教
(基本上會教嘅都decline 咁同留任有乜分別)
2. 買人 吹得行嘅 有nice cb dmf everton cb sevilla cf
(完全對症下藥 問題?)
3. 對內整治 清冗員 原來阿豬阿狗都入到first team canteen
(好多人淨係留意場上表現 但係內部問題先係詬病)

一路睇新聞我覺得好正面 完全有做緊嘢
利申 反坦

希望你有腦會分析下
坦本身仲有約,咁無官方消息話要炒佢而坦又無遞信既咪即係佢黎緊果季都仲係佢帶隊

一個本身在任而又仲有約既領隊來季繼續教真係有需要出statement? 你話坦繼約就話要出statement 啫
而家就係收到風仲未決定炒唔炒嘛
都唔撚係信唔信坦,而係你炒就炒,留就留,
之後就開始下季組軍
有冇諗過可能係曼聯管理層覺得佢唔值唔想出12萬鎊周薪所以比轟搶走
已經吹哂可以link up到領隊
最新咪吹緊傻坦嬲嬲豬唔想留任
唔係臨尾有approach過但球員已經應承去車咩
佢曼聯股東
通知下唔過份喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞