[無限下星期辯論大會] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2748]

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
唔會單程啦
你去幾多日 點解住又可以咁平
一方面笑鳩保利咁樣炒人on9,一方面又屌鳩深思熟慮既管理層
同埋我始終覺得唔係樣樣野都要畫公仔畫到出哂腸
我始終唔明點解就算唔炒坦維持現狀都要出聲明去講呢個決定,仲有就係點解坦個review做完就要對外公開,一日唔講清楚就係仲未做好決定
4日
一條友試下住膠囊
平時同屋企人去無得試
緊係
咁撚大段野都係base on第一句你估咁如果冇同坦講Ineos係咪當坦臭4
膠囊一舊水咁平
有幾on9,怕有人唔明,男女關系最易理解,一係連男女朋友都冇就冇計(即係A0),講正經咪就係影響緊教練團隊同球員,話冇影響嗰班人係咪未出嚟做過野,一係未試過喺公司做過重要位置,你合約淨翻一年,已經不斷轉出消息炒你,個個都知你就炒,腦細又唔澄清,你team人又睇你頭,大佬有機會走班細實會諗其他野,影響緊張來做野嘅心態,嚟緊一季幫唔幫你賣命,或者睇唔順新領隊要轉會等等
之前啲風吹到點都炒
而家又話要review
唔公佈市場上有啲球員都未必肯同你傾轉會啦
點知你間球會係到搞乜柒
咪係, 領隊未定仲點簽人, 又等到8月panic buy咩
早排買咗來回三千左右
UO買埋行李都二千幾
又呢樣唔比嗰樣唔比
又坐得唔舒服又冇電視睇
去得旅行都預咗洗錢真係唔好慳嗰幾舊水
懷疑綠木就係聽左熊餅講話YEN平就去左日本叫雞
今時今日PR難撈,要做埋馬夫
yen平唔洗我講, 叫雞唔係我講
一樣係sell客令大家心滿意足啫
可能係帶條女去日本玩牛郎
自己去行毒撚野
已經畫公仔畫到出哂腸,擺明足總杯覺得輸緊,一輸就即炒,點知比你贏到,大部份球迷同球員支持你教落去,炒就得罪球迷同支持坦嘅球員,下季管理層同新領隊冇成績就硬食,唔炒坦,但知你唔會續約,坦蛇重會擺幾多心機落去教又一個問題,而家就係屌蛇尖攪到唔上唔落,大家覺得有能力嘅領隊咪五隻手指數得哂,兩個星期都攪唔掂講唔過去
一個男人快閃日本,大家心照啦
唔吹雞帶團罪大過索尼
可以返工仲有能力既領隊有邊個
咪係, 條友仲要住膠囊, 肯定慳埋錢去叫雞

你咁樣25手足得唔得架
你咁25
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞