[無限下星期辯論大會] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2748]

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
事實上球員轉會市場就係會發生「等埋發叔」呢啲操作,球隊會,球員一樣會

我成日覺得曼聯之所以俾人當水魚就係睇輕左呢啲轉會費以外既因素,明明可以爽快show到誠意吸引人黎,係要拖
幾型
表面睇就當坦後備
揀到無野好揀先留任啦
好似計晒所有野好精明
但計小左士氣人心
呢啲位優柔寡斷只會得失晒兩邊
炒同唔炒都係一句唔好拖住人
咁我都係嘅
叫做有like曼聯page同有件牙朗波衫囉
佢個袋好大架咩
咁要加幾錢先帶到背囊上機?
你唔好一味話人地吹乜吹乜
杜曹佢哋陸續表態又係屈佢架?
俾人踢爆就認撚左佢啦

我都係個句,如果你保密得咁好,無俾人踢爆搵緊人,純review既,你哋啱無需要公佈因為預設領隊係不變
但依家唔係吖嘛
加咗錢買行李點解仲拎咁多嘢上機
今次我獨遊
係我個背囊太大要拎佢個背囊去
唔知,而家拎個細袋去算
因為d煲水新聞而影響球員轉會意欲都吹埋
你估班經理人同球星係好似你咁睇下X就決定自己前途咩

個人睇法係而家嗰堆所謂Interview係真 但唔係for2024暑假
上年好明顯坦係交唔到成績 季初如果再脫腳或者季中未如理想甚至季尾完約走 作為一間專業嘅公司都要揸住candidate喺手 同埋了解潛在下一任領隊去超前部署

全世界記者都收唔到風你就走去陪人一齊吹水煲大佢
明明最好就係所有嘢under the table搞掂先出official
而家又逼人出statement
之前睇過大灣區好似同CX差唔多價
杜曹表態想take a break之前但係又會同我曼高層傾 仲要滿腔熱忱咁sell 自己個plan

其實傻坦唔係占蛇請翻嚟 所謂嘅review你會唔會當係重新in過哂所有嘅candidate

連一個即食冠軍教頭(我當係)都唔要 未來熱肥普 務實低調南閘 又唔要

咁真係得翻傻坦咋喎
正常時間爭幾舊水, 大灣三千頭, CX要四千了

坐CX好過啦
即食冠軍教頭 杜曹上季拎咗咩冠

要J歷史點解唔搵摩佬
又大戰
(我當係) 完全唔認同佢係冠軍教頭
務實低調
清六球
盡咗力搵優點
既然市場無好人選, 坦蛇教埋下季咪得, 順俾執好設施隊醫

唔好為換而換
你不如話佢著西裝好睇
坦哥著老西好睇過佢
INEOS講明未來係球會方向>領隊方向
係要個領隊夾到建立方向先會傾落去
又要因為個領隊有幾勁就要狗衝嘅咪又係輪迴返早十年嘅失敗玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞