[無限下星期辯論大會] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2748]

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
疤狗同你隻低賤仔一齊過世啦
因為之前嗰幾個都係弱智
就算而家嗰幾件 睇個款都係弱智
5000萬幫軌接波牛猛仲有乜好講
大大聲同全世界講我係水魚
荷蘭好fit
Thank you de jong
Frenkie de Jong won’t participate at EURO 2024. 😔

We are with you, Frenkie. 🧡

#NothingLikeOranje
fdj
我估ineos 有同坦講佢地會出去搵其他教練interview

即係當而家重新請過個新教練咁,坦只係其中一個人選,佢地會in 埋其他人,最後先揀
所以之前會搵麥堅拿,之後又in 杜曹,又會傳下肥普 迪沙比 etc. 就係ineos 想見面睇下佢地同自己方向夾唔夾

坦呢大半季就叫in 完,場上好唔好睇、場下同球員關係點、戰術方向係點、最後拎足總盃,占狗高層全部audit哂,呢D都可以當係佢interview 一部份,所以佢完季就放假等消息,等其他potential candidate in 埋就會有result

唔係話盲撐ineos,但我覺得佢地要咁做先可以好公平咁compare 到唔同人選

可能你會話:屌,早兩個月in 唔撚得?on撚柒鳩
但你要諗下,如果早兩個月in 人,有風in 其他教頭一樣會俾人屌影響隊波,而家足總盃前有風已經搞到雞毛鴨血

可能你又會話:屌,拎咗盃都炒?on撚柒鳩
但你又要諗下,坦係拎咗盃,但今季成績絕對唔係完美。ineos 都一早講咗話要audit 全隊,咁一定係包括坦sir。我當坦呢大半年interview 拎70分,咁俾我係ineos 我都想睇下出面有冇人選係高過70分,有咪換,冇咪用番坦,好公平

至於係咪影響組軍,就睇下係咪真係要等揀好教練先買賣人,我傾向相信係兩樣同時做緊
不過如果真係有影響,我覺得都冇辦法,請岩教練緊要過買賣人好多

最後,如果真係請南閘就真係祝占狗死全家,完
宜家啲人選差唔多out哂
淨返南閘又好難唔令人擔心
Good luck
其實fdj都幾多傷
坦蛇最後一塊拼圖
因為快運隨心飛個隨身行李咁撚細
啱啱先留意到
Raphinha + FDJ + £10m
普通背囊得唔得

好細
所以一直都懷疑果啲咩review兩個禮拜都未有決定係啲記者吹出黎

坦有約在身,繼續教係真係唔需要出statement
Anthony 換pedri + Lamine Yamal 算啦
又講閪波咁唔尊重,因住迷連出嚟屌尻你
信占蛇啦
睇你信唔信啲記者喇
就算呢兩個星期真係review緊,轉會團隊一直都做緊嘢,係有轉會消息出過,甚至有尾經落過bid既消息傳出過

所以review坦會影響轉會運作呢樣嘢好似唔係好成立

更何況目前為止除咗轟都無邊隊英超球隊有重點收購
主教練都唔清楚係邊個 咩球員會肯黎
明奈起碼1.5億
個拉芬拿唔值錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞