[無限下星期辯論大會] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2748]

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
換領隊呢個決定,短既就影響一季,長既就影響兩三季
呢個決定你當係簡單,我都無野好講

可能你會好鍾意保利嗰陣風格,由佢上任、換領隊、買人,都夠哂快
拖咁耐諗炒唔炒都有人j係心思熟慮
真係吹脹
識貨
佢唔係j占狗
佢係j 自己與眾不同啫
你留意下, 條撚樣根本反社會
每次都要特登企主流意見嘅對面
短跑傳奇保特 (Usain Bolt) 在作客《talkSPORT》時表示,雖然自己是曼聯球迷,但他寧願見到曼城而非阿仙奴奪冠,因為後者的球迷「太多說話」了。

「人們總是問我更願意看到阿仙奴還是曼城贏得英超冠軍,我當然是說曼城,很容易作出的選擇。」

「人們會說:『但他們是你們的競爭對手。』我認識很多阿仙奴球迷,當他們在積分榜上領先時,他們會說很多話,而我就會想:你們還沒贏呢。」

「想像一下,如果他們真的贏了會怎樣?我的天,那就完蛋了。」

「我寧願曼城贏也不想阿仙奴贏,因為我無法應對那種情況,再加上阿仙奴球迷總是說個不停,我寧願和曼城打交道。」
啲人勞氣緊唔係換唔換領隊
係講緊timing錯,冇計劃,亦都睇唔到到底占狗想曼聯打咩足球
Timing同計劃上面都講咗
而傳緊嘅4-5個人選風格都唔同
我又問下你,坦克冇form嘅,咁修夫基係打咩戰術
咁嘅智商,唔怪得撐連
邊到惹左你隻傻狗入黎
你完全唔係針對人地個point 講野好撚柒
我支持摩爸
迷摩迷蘇又陰D陰D上水
還敢師一個公道
弱智狗
呢個世界唔係圍撚住你轉
你咪慢慢等到8月先嚟panic buy 囉
我答你,大巴防反偷一球返擊
Make decision soon
Fuck off Sir Jim
連登班國安奴都想我地輸多過熱狗啦
如果真係要make咁耐其實占狗都係廢鳩
welcome南閘
呢度有D撚樣想食屎阿拎GA
占狗玩撚完未
煩撚到仆街
所以直接屌佢老母 然後咪撚理佢好過
同佢理性討論根本冇結果
如果真係炒坦,大家要撐新領隊!但應該一視同仁,第一季冇成績冇所謂,第二季冇前四即炒
南閘真係撐唔到
米堡都教唔掂既垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞