[無限下星期辯論大會] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2748]

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
低賤仔
疤同佢可以互攬過世
其實信坦但唔信占蛇係咩玩法

轉會窗入邊發生嘅嘢一律只信官宣 基本嘢嚟
所以其實真係唔明,一直都係啲記者放風breaking news,但啲球迷就已經信到十足比人舞到陀陀擰
無暇抱怨 無暇悼念 日子兵慌馬亂
擇日失眠 亦別要揀這三數天
為何你會 前來道別 是否一種考驗
擇日再講 但願你當作行善
Mainoo pr 團隊放風姐
Media 導向既世代係咁嫁啦
DO
CLS
佢咁既身家黎講 佢d skin好唔值錢
占狗幾時死
無風吹係咪傾向留任
講真 要係咁加adds-on咁買UO
買HX包行李機票仲抵
垃撚圾UO
但HX會無預警delay
冇嘅,即係A嘅女友成日比人唱同不同嘅男人約會又好夜返屋企,人地問A喺咪分咗手,A答唔知,條女又十問九唔應,你係A覺唔覺得有問題,如果冇咪冇野囉
利申:如果我係A都幾大傷害
Goodbye and Thank you FDJ
關信坦咩事,而家係占蛇任由d 傳聞發酵,
d 潛在領隊都開始放埋料,佢都完全無聲出

但係呢個係咩嘅時間點?

1. 坦克review 由季中已經話開始,點解會比一場足總盃決賽就搞到好似呢半季無做過嘢咁,review 完又interview, 之後又debat?

2. 其他同期要換領隊嘅球隊已經差唔多塵埃落定哂,但係呢隊閪波到而家都未決定炒唔炒個領隊,嚴重影響下季組軍。

3. 正因為上面講嘅進度大落後,潛在領隊人選都比人揀到七七八八,已經揀無可揀...

4. 潛在領隊個個嘅戰術特質都唔同,令人懷疑究竟而家搵領隊係跟住rebuild 定落嚟嘅方向去揀定係又只係一個過渡...
係咩我對上兩次搭HX都冇事
窮撚搭唔起CX
之前買咗uo 大阪17xx包20kg
岩岩睇限制先知背囊都限到咁細
好彩睇一睇
我幾次搭hx都無事
今次見平第一次搭uo
17xx包行李幾抵
呢個size Gregory/不死鳥都塞唔撚入
有冇諗過review依樣嘢每年都會做
做完係咪要公開話哂比其他人知

曼聯新聞會發酵咪就係有把柒頭走去信囉 求其9up下都有人信
debate? 你真係覺得會係兩個高層lead住班細玩辯論隊?
所謂潛在領隊 咪即係市場上冇嘢撈個啲

你比得時間坦 就要比埋占蛇
係呀屌,要拎我老婆個背囊去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞