[無限下星期辯論大會] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2748]

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
請南閘不如sob返嚟重建蘇聯
又話搵到個個更好就可以炒坦
到一路搵緊有冇更好就叫做唔respect坦
我朗

如果你覺得杜蛇南閘係更好人選我哋唔使再討論落去
幾撚耐無拎英超呀班霸

杜曹就真係斷左連續德甲冠軍教到隊班霸無冠啦

咩唔係撐唔撐杜曹問題你咁樣舉個比較,坦教阿積士都歐聯四強添,咁又唔係拎出黎比,上年英超第3又唔係拎出黎比

杜曹就J個幾年前歐聯冠軍,今年拜仁屎就唔睇,坦就講今年第8

摩佬夠歐聯冠軍啦,而家去教土超咋
杜曹先係救世主,可以幫曼聯做返班霸
1234都唔撚識
冠軍同4強有比較?
第3同第8比?
晒gas, 浪費時間
重建一撚定係搵杜狗呢類傻閪
其實我覺得無問題,但係唔可以拖太耐,會影響季前準備

同埋反正都係分工返比D足球總監做野就唔該轉會一路做野先,唔好比換帥呢樣野搞到其他野停哂

。。。
其他野無停,一直都有傳聞傾緊轉會新聞,又請多個阿仙奴前軍醫

係呢啲野無咁juicy,無咁多戈理
BBC Simon Stone及Fabrizio Romano報導不論坦哈格是否繼續擔任曼聯主帥,辛祖都會於今夏被掛牌出售,轉會費為四千萬鎊。有報導指多蒙特有意留用辛祖,但礙於資金短缺,只能再次提出外借。而曼聯受制於FFP,故此更傾向將辛祖出售。辛祖於2021年以七千三百萬鎊轉會費加盟曼聯,距離合約期屆滿尚餘兩年。
借佢老母啦借
有冇人睇soccer aid
水昌宮4-0 哥本哈根4-3
幾時傳炒人都影響士氣架啦
比佢做多年無問題,但前題係坦夏同而家既方向夾得埋

如果唔岩又比佢做多年,係嘥多年時間
冇錢死開啲,借都唔再借比你隊仆街啦
唔係唔撚識,係你個例子鳩黎姐,杜曹最勁係歐聯冠軍,坦最勁係歐聯第4,事實呢樣成績杜曹係勁D,兩樣都唔係今季既你就拎一樣幾年前既同坦今季比

你覺得杜曹好過坦就應該話佢今年德甲第3,好過坦英超第8啦,但係杜曹係無冠,坦有個足總盃

你拎幾季前既野同今季比我先講迪馬提奧姐
請唔到杜曹請肥普
請唔到肥普請南閘
請唔到南閘請大sam
再請唔到占狗落場自己教
2024年過左半年
曼聯仲叫班霸
貼戰績,就真係各有各柒
係坦好彩有個FA Cup救返面子

杜曹就得UEFA四強,雖然輸嗰場都唔失禮
叫佢返去跑馬拉松啦
中東佬出手未
開季輸幾場搏炒都好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞