[無限下星期辯論大會] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2748]

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
咁就唔會係搵杜狗呢類傻閪
我最怕既係,Sir Jim係等緊南閘被炒
跟手就請佢
我既立場係ABS: Anyone But Southgate
就算坦克唔完美,佢點都係好過南閘既人選

南閘真係太恐怖
唯有望占蛇唔好插手咁多,放手俾新CEO同新總監呢啲專業嘅做唔會衰得去邊,至少衰唔過呢十年先
咁應該係點?
完FA Cup 即炒坦?然後唔知搵唔搵到人肯教?
定係一邊同坦講,下季係你架啦,然後轉頭又搵領隊?
成班一句重建就點玩人都得
垃圾
南閘真係最撚垃圾既人選
No one bigger than the club

定係你係坦迷,唔係曼迷?
其實係咪咁難諗
乾脆啲講,贏留輸炒咪得,發展方向嘅呢啲內部同坦傾有幾難
而家騎牛搵馬咪肉酸囉,仲要係杜蛇南閘之流
坦贏過歐聯?s眼見到有寫今年2隻字
兩隊波本身實力接近?
都廢事再討論落去
全世界都知你老細搵緊人頂你
不過最後搵唔到你先可以繼續做
你班下屬之後會點睇你?
見你有英超第3唔講用第8咪以為你講今年

一個講幾年前一個講今年,點知你咁跳脫
其實咩都唔撚洗講,迪馬提奧教一陣就拎歐聯,應該係最撚勁既領隊添,以佢角度咁諗
上面個Mike Keegan由賣盤開始都唔知放過幾多次流料
睇你想唔想重建
如果係重建,唔應該單睇睇一場FA Cup 決賽
仲要睇埋球會方向,同坦既理念夾唔夾,唔夾既話有無得compromise

仲要review 呢樣嗰樣,淨係點解咁多傷兵,又review 一輪
坦肯唔肯交還部分轉會權力,又要review

呢啲review,完季前又話要集中FA Cup ,唔通喺隊預備緊FA Cup決賽嗰陣,Wilcox 捉住啲人問呢樣嗰樣?坦仲要完季放假

重建路上,唔好話兩星期,一個轉會窗以致一季,都係好短既時間
其實會唔會係班記者唔respect寫到咁,事情根本就唔係班記者寫到咁
杜狗教烏圭?
既然你話一季唔算長時間,咁咪畀佢做多年囉而家炒咁影響士氣又冇其他更好人算炒嚟為咩
以禾曼嘅透明度嚟講好正常
你講緊既純粹係你以為你鍾意jei
一開口起撚晒槓,正傻西
你都識講迪馬提奧教幾耐杜曹教幾耐
費sir都唔夠不敗阿揪,百年都未必有1遇咁你又解釋下
唔係撐唔撐杜問題,傻坦教班霸第8兼操到幾十人傷會有幾優越,咪撚講到救世主咁啦
以為落去啦傻閪
操到啲人傷晒會唔會係班人本身唔夠fit?
同埋你仲覺得我哋係班霸?
最後,冇人話佢係救世主,只係賠錢炒佢請杜蛇好反智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞