[無限下星期辯論大會] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2748]

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
佢套西裝好睇
曼聯嘅爽快誠意咪就係水魚價

呢d濕鳩廉航真係俾狗坐
務實低調啫,又冇話佢勁 (幫手盡兜)
咪係, 要慳盡坐UO, 唔爭在就坐CX

唔拖唔水為乜
事實就係而家個情況影響咗坦克係更衣室嘅士氣同威望,你下季仲要留坦嘅話就要做返d 嘢嚟幫幫手,
唔係一味有破壞無建設
拖拖下買唔切人臨尾panic buy, 預見到下季咩環境
其實垃圾大灣區邊有坐
The Athletic首席記者David Ornstein(T1):我已經放棄預測曼聯對教練問題幾時開完會啦,我覺得曼聯自己都唔確定。
BBC Simon Stone(T1):曼聯無對審查幾時結束制定時間表,無跡象顯示曼聯近期會發佈任何聲明。曼聯無證實拉爵同杜曹之間喺摩洛哥進行過會面,亦無就呢類會面既情況發表任何看法。
ESPN跟隊記者Rob Dawson(T3):雖然拉爵同布爵通知員工,新總監安斯禾夫上任之前,轉會部門無法開足馬力,但曼聯對今年夏天既球員收購有信心。

占狗好球!
transfer window完咗先真係屌啦

(財政好似連panic buy都support 唔到
結果係放咗假, 乜都無做過
唔多覺蛇尖團隊會再高價買球員,似係會買啲實用型,Olise呢啲高過5、6千萬應該唔會買
唔急,等9月先都未遲
屌你拿拿林攪掂龜冰awb綠木辛祖,再先去Nice打包托迪保同杜林翻黎先,起碼攪掂咗中堅位,死占狗唔係連自己公司咁都攪唔掂下話。
照咁落去唔洗等轉會窗完, 開季就屌得了
去日本靚少少嘅時間UO都唔係平CX好多
半個月前睇UO連手提+寄倉都3千頭
CX 4千
麥龜傷咗賣唔出
半隊去咗踢歐國杯美洲杯
有咩士氣問題
賣人進度仲嚴峻

第一場見翻麥湯cf Awb lb 真係唔意外
真呀, 來回寄倉唔爭得遠, 爭一千銀唔到
又唔係成日去無謂太辛苦

利申: 啱啱返嚟
all in執件防中先啦
份工好chill
有冇良心
龜都賣
得罪講句
UO 從來都係兩手fing fing短trip先會用,例如飛3-4日睇演唱會真係一個hand carry就夠。咁就超抵玩。
如果去又要shopping又盛就咪咁乞衣搭廉航啦
其實當廉航係普通航空坐班乞衣係抵死
又要乞到最平又幾廿個急同handcarry
次次都比呢班乞衣攪到又嘈又鬧交又delay
宜家人地執正到你逐件計咪抵死囉,攬炒囉
(純引戰)
要shopping坐返cx
手提袋唔理
寄倉超1~2kgs唔會理
機場買到兩三袋上機無人理
去得旅行唔爭在了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞