[無限下星期辯論大會] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2748]

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
好似話最快要分組賽第二場先出到
好似上屆龜哥咁
踢到第3場先出得返都要帶去
希頓大哥
如果無計劃求鳩其,就唔使拖咁耐

當初蘭歷克講,曼聯唔可以再少修少補,要開心手術
而家醫生定咗,搵咗wilcox 同Dan 返黎做technical director 同sporting director

你話佢慢,我認同,但一個open heart surgery,你用其他球隊去比較,有啲唔公平

何況曼聯唔係淨係review,一直都有傳緊買人,有話同Joao Neves接觸,今日又傳柏連拿,尋日又傳想買西維爾個前鋒,仲有講咗耐既班夫韋治
heaton本身都好似話完約轉入coach team
印象中睇過咁上下既新聞
唔知有冇記錯
已封鎖會員 護連手(迷yog)
曼聯抬價部,邊個買賣都會話有興趣。
但教練坦克值得多一季,係留係炒,拖拖拉拉俾記者寫。
炒坦既風就話係作者亂作冇樣真 , 叫人唔好信 笑吓算 .
但傳買人嗰啲又個個都當哂係真既風 , 講到占狗做咗好撚多嘢咁 點夠你玩姐 , 龍門任撚你擺既
頭先彈個 notification 出嚟仲以為係福,唉

睇落似隆咗
佢個龍門係外太空你唔會射得入
米七踢英超單6
Mctom 米9

含富打手
所以佢冇俾人撞死 係防守意識差
曼城阿仙奴兩個單6都有高度同身型
南閘究竟有乜撚嘢好
我寧願睇撚伯謝老四教算
因為係英人,所以英霉吹到咁行想幫佢上位
條友一直以來都要企主流對面突出自己好有insight
所有企佢對面既人都係弱智無腦盲反佢先係理性高質球迷

多人撐馬達就反馬達
多人反福就撐福
多人反曹就撐曹
有曼迷自嘲下話曼聯西波
就突然禮貌大使上身話人地唔尊重自己捧果隊波

曼區多撐坦就反坦想佢快啲走
去到宜家有機會炒啦
但多人唔支持杜曹南閘果啲接手
就話啲人彈到個個教練都一文不值
人哋比啲理想人選就當睇唔到
宜家人哋唔滿意Ineos唔去盡快確保邊個係下季教練
炒又好留又好都盡快決定唔好影響下季組軍
又突然走出來話希望大家比耐性Ineos由佢討論幾個星期

同佢理論不如留返啖氣
英超其他十九隊fans咪支持南閘上任因為一定衰過坦狗
所以抵班英撚咁多年都冇冠軍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞