致睇過/錯過《進巨》的你

428 回覆
1006 Like 141 Dislike
咪話open end囉又點撚樣呀有棵樹係度,我問你條蟲係邊呀,係咪細到你條蟲咁呀,你咪又睇唔到,咪咁小學雞啦
捉完我自認傻閪,跟住又理解唔到我講"唔通乜乜乜"係反話,最叻就加多句睇唔到睇唔到
真係同你溝通唔到
Open左D咩 條蟲成本野都係無交代過架
屌思覺失調
覆我話你地你地,跟住就唔撚係話你呀,再跟住就你地都有呢個通病
算,講呢d哂鳩我時間笑完就算
唔係針對你一個 屌你中文真係好撚廢
不過柒完深潛就啱你呢個傻閪架啦(真係講緊你)
係啦係啦,又係我柒左,你同路過既熊有得揮,自行高潮"你柒左!"

由你講出口話人中文廢,咁好笑得唔得
咪死唔斷氣啦柒頭 柒左就潛啦
真係唔知我有咩柒左你算吧啦
咪做怨婦啦
答又答唔到
討論又可以接受反對意見
睇就只睇自己想睇嘅
咁咪柒囉
又話哂時間,結果又要做怨婦
名又傻閪過人里維阿克曼
尷尬到
*唔可以
呢兩個星期由頭睇到結局(淨係追動畫)
好睇
未入瑪雷篇覺得普通,但一帶出瑪雷成個層次唔同咗
好多位反思
點樣唔接受反對意見我似係你咁?睇法唔同就傻閪前傻閪後屌柒人?我不嬲都係講件事講我睇法,從來唔會話你點睇係on9之類,你睇下你自己先啦不如

"睇又睇你自己想睇既", 話緊自己呀?問左你幾次條蟲係邊呀,樹就見到,蟲呢?你幾搞笑喎真係,屌咁多野都係屌緊自己既?
姐係樹就真係樹入面咩都無嘅
你條怨婦都幾弱智
你要咁執著呀嘛,我咪同你執著囉,唔係串過馬撚係咁問條蟲係咪我食左架咩原來講講下先發現唔係真係見到條蟲架?講睇法又要屌人弱智,其實你係咪除左屌人唔識理性討論真係小學生?"哦你自認傻閪!"

"討論又唔可以接受反對意見"
你d回力標都幾應棍
有共同敵人,所以先合作
唔合作嘅話阻止艾倫嘅機會係0

大戰完後,明白大家都只係巨人詛咒嘅受害者
都放底哂,嘗試合作令世界和平
同埋未揭露身份前,佢哋喺兵團已經friend過打band

睇完好耐,只係印象,可能有錯
得啦怨婦 又話唔哂時間又盛 勁上心 feel到你谷住谷住度氣 唔好再活係巨人個小世界啦
為左拗扭曲埋個事實 你都叻仔架啦
本來以為你係有d料到,點知認真回完你講條蟲發現原來都係小學雞之流,係咁jer住人要人回,點知回完又扯去東扯去西,淨係識屌下人傻閪,屌下人個名,最後又精神勝利自己高潮你柒!你谷住谷住!

係我唔岩既,以為你有d料到唔好意思呀下
我有無料呢 就唔到你諗啦 大家都唔同水平 你點睇呢 我都唔care嘅 有證據呢就掉出黎 我自然會同你討論

但你又要話哂時間又盛,但又猛咁死唔斷氣就好怨婦啦

至於你個名呢….真係好撚柒中二病
其實你真係不停回力標緊好撚好笑
係呀我唔想哂氣哂時間但有時見到on9仔就真係好難忍既,呢方面我係渣d, 見到on9仔會忍唔住屌我盡量屌少你幾句架啦
不過你話你唔care喎真係唔care就唔會次次都繼續回啦
因為得閒 所以撚下狗你就係果隻狗
係咩睇下你個名
我都唔想攻擊user名,因為覺得無意義,不過為左就返你個程度就算啦你中意呀嘛
又會自己舖路做鳩自己都有既同你愈講愈覺得好玩
我個名好正常好過里維好多
改自己個名做狗嗰個笑人哋名柒
都知你唔知點解架啦
我仲係髮型師添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞